Skocz do zawartości

[koło] Czy nada się na przód

Lukis81

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

A ja myślę że bez problemu dadzą radę tylko się zastanawiam czy nie powinieneś całego roweru wymienić jak jeździsz po ścieżkach rowerowych a nasz fula 150/140 ? :P

edit- przepraszam, czytanie ze zrozumieniem zawiodło :D Ja od jakiegoś czasu na crossridach 24 szprychowych jeżdżę a ważę prawie 100kg, tylko że mam na nich slicki 1.25 i po szosach jeżdżę tak więc nie wiem, ale myślę że będzie ok ;)

Napisano

A ja myślę że bez problemu dadzą radę tylko się zastanawiam czy nie powinieneś całego roweru wymienić jak jeździsz po ścieżkach rowerowych a nasz fula 150/140 ? :P

edit- przepraszam, czytanie ze zrozumieniem zawiodło :D Ja od jakiegoś czasu na crossridach 24 szprychowych jeżdżę a ważę prawie 100kg, tylko że mam na nich slicki 1.25 i po szosach jeżdżę tak więc nie wiem, ale myślę że będzie ok ;)

No szosy staram się unikać jak tylko się da a na jazdy po "parku" lesie mam HT a na tym fullu jadę tam gdzie mnie oczy poniosą pole górka pagórka kamyk itp. jak to fachowcy mówią łenduro :)

Napisano

Tak swoją drogą to zastanawiam się czy jak na te swoje crossride'y założę normalne oponki to wytrzymają one pode mną przy xc? to jednak 24 szprychy tylko a ja 95kg ważę, ma ktoś cięższy doświadczenia z takimi kołami w xc?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...