Szoppers Napisano 15 Sierpnia 2013 Napisano 15 Sierpnia 2013 Temat umarł śmiercia naturalną, chyba czas się z nim pożegnać To jak, zgłaszamy do zamknięcia? A czy matury sie nie zdaje jakos w maju? jak mozna miec w "tym roku mature"? sa 2 terminy? Co do wyjazdu.. to mi na ta chwile pasowalaby chyba sobota po dyzurze i ew niedziela (choc poczekam na grafik).. w tygodniu moze byc ciezko..
Juraleona Napisano 16 Sierpnia 2013 Napisano 16 Sierpnia 2013 To jak, przerzucimy się na 31.08 i 1.09 i pośmigamy? Głupio mi trochę tak do szkoły, bez porządnego rowerowania bo tylko 2 trasy powyżej 140 pojechałem w te wakacje I na zachętę: pojawie się z drugą połówką (która jest płci żeńskiej, wybacz Szoppers ) więc można się przebujać przez strefę laików na zielonej i niebieskiej na początek To jak kociaki, zawiązujemy tajny pakt i zbieramy się?
MixingHead Napisano 17 Sierpnia 2013 Napisano 17 Sierpnia 2013 Coś mi sie wydaje, że paru wrocławiaków ma 31 inna imprezę do zaliczenia.
Voivod Napisano 17 Sierpnia 2013 Napisano 17 Sierpnia 2013 Jak cuś,to jestem na singlach i w okololicach od 26-01.09. z "żonką" Więc myślcie... bo piwo sie grzeje
Piotrek111 Napisano 17 Sierpnia 2013 Napisano 17 Sierpnia 2013 To jak, przerzucimy się na 31.08 i 1.09 i pośmigamy? Głupio mi trochę tak do szkoły, bez porządnego rowerowania bo tylko 2 trasy powyżej 140 pojechałem w te wakacje I na zachętę: pojawie się z drugą połówką (która jest płci żeńskiej, wybacz Szoppers ) więc można się przebujać przez strefę laików na zielonej i niebieskiej na początek To jak kociaki, zawiązujemy tajny pakt i zbieramy się? Też bym mógł z 2-gą połówką się pojawić
Juraleona Napisano 19 Sierpnia 2013 Napisano 19 Sierpnia 2013 No to tylko czekamy na opinię naszego seryjnego mordercy Szoppersa i można jechać wsio I Vovoid, ja wpadnę na 80% do Ciebie nawet jeżeli się nie ogarną miśki
Szoppers Napisano 19 Sierpnia 2013 Napisano 19 Sierpnia 2013 Coś mi sie wydaje, że paru wrocławiaków ma 31 inna imprezę do zaliczenia. Szajs... to wtedy qrczaki... czyli ew machniemy sie po USC do pepicji i zostaniemy do niedzieli.. albo w niedziele i fajnie ze sie robi wyjazd "ciezarnych i dzieci" bo moja forma zostala w lodowce
MixingHead Napisano 19 Sierpnia 2013 Napisano 19 Sierpnia 2013 Heh, ostatnio tez się tak odgrażałeś, a dogonić cię nie szło. A może to było na fraszce i jechałeś jeszcze na zimowym tłuszczu jak niedźwiedź
Juraleona Napisano 20 Sierpnia 2013 Napisano 20 Sierpnia 2013 E tam, jak Szoppers nam zatankuje mane to się dogonić nie da, chyba że wioze jego piwo w plecaku (co po ostatnim zjeździe chyba już się nie powtórzy ) Ale dobrze widzieć że mamy chociaż i ekipę "ciężarnych i dzieci" bo nie ma to jak pojeździć w doborowym gronie
Szoppers Napisano 21 Sierpnia 2013 Napisano 21 Sierpnia 2013 No to co w koncu Dziewoje? Jedziem? sobota wczesnym wieczorem czy niedziela?
adhed Napisano 21 Sierpnia 2013 Napisano 21 Sierpnia 2013 Czy dobrze widze ze jedziecie na Singltreki? Jeśli można to chętnie do Was dołącze bo mieszkam niedaleko Wyklepane z Nexus 7
Voivod Napisano 22 Sierpnia 2013 Napisano 22 Sierpnia 2013 Jakby sie ktoś pytał, to ja jestem w okolicy od przyszłego pon.więc ktrótka piłeczka
Juraleona Napisano 22 Sierpnia 2013 Napisano 22 Sierpnia 2013 Jedziem mój rycerzu Sobota wieczorem najlepiej żeby pośmigać
madluki Napisano 22 Sierpnia 2013 Napisano 22 Sierpnia 2013 Zazdroszczę wam . Byłem tydzień temu, zrobiłem sobie własne święto: najswiteszej mari smrkowej . Niestety jeden dzień to mało i pozostał niedosyt. Ogólnie ciekawe miejsce, świetne widoki, strumyczki kamyczki i dużo ludzi z rożnych stron z ciekawym sprzętem np: zaobserwowałem miłego człowieka na czymś co wyglądało jak przystawka rolnicza do ursusa, co później okazało sie jakim pancernym wynalazkiem do dh ;-) Jegomość tez na jakimś kosmicznym wehikule z karbonowymi tarczami hamulcowymi, ale nieszło do niego zagadać, ani po polsku-angielsku a niestety nie miałem wódki przy sobie Powodzenia
adhed Napisano 23 Sierpnia 2013 Napisano 23 Sierpnia 2013 Czyli co - mini zlot forum na singlach tak? Pokrece sie na pewno bo nie byłem tam z miesiąc Wyklepane z Nexus 7
jorgov Napisano 23 Sierpnia 2013 Napisano 23 Sierpnia 2013 A w który weekend Wy tam będziecie śmigać, bo już się zgubiłem?
adhed Napisano 26 Sierpnia 2013 Napisano 26 Sierpnia 2013 A ile osób ma tam planowo przyjechać, bo ja mam do singli 20km, ale jeśli zapowiada się fajne zlot to z chęcią rozbije sobie tam namiot by nie tracić czasu na dojazdy Wyklepane z Nexus 7
Juraleona Napisano 26 Sierpnia 2013 Napisano 26 Sierpnia 2013 Ja z lubą + 2 na miejscu. Małe spotkanie, żeby pojeździć.
deTem Napisano 26 Sierpnia 2013 Napisano 26 Sierpnia 2013 To może i my wpadniemy. Tak we 3 osoby. A w sobotę to nawet więcej. To i jeżdżenie będzie ciekawsze...
adhed Napisano 26 Sierpnia 2013 Napisano 26 Sierpnia 2013 Jak będzie ładna pogoda czyli nie bedzie padać to ja wpadam z namiotem na cały weekend
Szoppers Napisano 27 Sierpnia 2013 Napisano 27 Sierpnia 2013 Ja z lubą + 2 na miejscu. Małe spotkanie, żeby pojeździć. Juz sie gubie.. czy wciaz mnie liczysz jako Luba czy nie Ja przyjade z Majkelem (FU Jurek -zdrajco!) w sobote na nocleg lub w niedziele o brzasku
1979majkel Napisano 28 Sierpnia 2013 Napisano 28 Sierpnia 2013 Wiecie chlopaki... nie chce byc koscia niezgody miedzy wami wiec jesli potrzebujecie prywatnosci i chcecie kameralnie i intymnie "pohasac" po singlach to moge odpuscic potem bedziecie mnie (zreszta calkiem slusznie) palcami wytykac, ze jakis nietolerancyjny jestem czy inna cholera.
dzieniol Napisano 28 Sierpnia 2013 Napisano 28 Sierpnia 2013 Chętnie bym z Wami pojechał. Mam teraz sporo wolnego czasu. Chociaż wolałbym pojechać tydzień później, bo będzie Singltrek Fest: http://forum.fordclubpolska.org/showthread.php?t=180040 A no tak. Zapomniałem, że mam złamaną rękę
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.