Cox Napisano 30 Stycznia 2013 Napisano 30 Stycznia 2013 właśnie chciałem to zastrzec, że podjazdy też będą, żeby "różnice skoku" zniwelować, zniwelować dość brutalnie
evo07 Napisano 30 Stycznia 2013 Napisano 30 Stycznia 2013 tylko pamiętaj Coxu żeby trasa miała długi i stromy zjazd aha zapomniał bym, na śnieżniku jest trasa freerideowa więc nie musisz nic przygotowywać i bufety po drodze;] i żeby nie było tak jak nas pani potraktowała że nie chciała wydać pajdy ze smalcem:D
maroko777 Napisano 30 Stycznia 2013 Napisano 30 Stycznia 2013 jedyny bufet na wysokości to schronisko na śnieżniku i to co wyciągniesz z plecaka niestety ale za to potem w miejscu noclegu niczego nam nie zabraknie już Pilon o to zadba ale jest dobra wiadomość, na śnieżniku jest lepsze jedzonko niż na szczelińcu
Tomash Napisano 30 Stycznia 2013 Napisano 30 Stycznia 2013 "Cycu mam pomysła" Zrobimy wyścig(wytyczymy jakąś pętlę) Ibisy vs reszta świata, myślę że w formie sztafety będzie ok Z tego co wiem to Maroko, Gerus, Daid ,Tomash & MonoVan Kurde Ibisów jak mrówków... zaczynam żałować, że nie zamówiłem Santy Jakby co rejon Śnieżnika też trochę objeździłem także służę radą co do trasy
MixingHead Napisano 30 Stycznia 2013 Napisano 30 Stycznia 2013 Jak evolec tak się martwi o jedzenie to teraz by się przydało wysłać ekipę coby posadziła parę krzaków pomidorowych na planowanej trasie przejazdu. Może wyrosną do czasu przybycia
evo07 Napisano 30 Stycznia 2013 Napisano 30 Stycznia 2013 Jak evolec tak się martwi o jedzenie to teraz by się przydało wysłać ekipę coby posadziła parę krzaków pomidorowych na planowanej trasie przejazdu. Może wyrosną do czasu przybycia chyba porzeczkowych krzakuff;]
Piotrek111 Napisano 30 Stycznia 2013 Napisano 30 Stycznia 2013 A są już jakieś propozycje na miejsce /dokładne/?
Cox Napisano 30 Stycznia 2013 Napisano 30 Stycznia 2013 wcześniej coś tam pisali, w każdym razie okolice Śnieżnika
gerus Napisano 30 Stycznia 2013 Napisano 30 Stycznia 2013 Evo ja polamalem jakies kola?... wiem tylko o jednym lekko pokrzywionym:) Jak Pilon bedzie wpadal na browarka do PL niezapomnijcie dac znac:P
mibas Napisano 31 Stycznia 2013 Napisano 31 Stycznia 2013 właśnie chciałem to zastrzec, że podjazdy też będą, żeby "różnice skoku" zniwelować, zniwelować dość brutalnie wyciągiem w Siennej? ;-) ale jest dobra wiadomość, na śnieżniku jest lepsze jedzonko niż na szczelińcu potwierdzam, Jacek (dzierżawca schroniska) się stara A są już jakieś propozycje na miejsce /dokładne/? Pilon proponuje to: http://www.wichrowewzgorze.pl/
Voivod Napisano 31 Stycznia 2013 Napisano 31 Stycznia 2013 Dobra Panie i Panowie Chyba czas zliczać głosy na propozycje miniówy. Termin-dostosuje się Oddaję głosa na propozycje Qby co do miejscówy i bazy noclegowo/imprezowej
Piotrek111 Napisano 31 Stycznia 2013 Napisano 31 Stycznia 2013 Dobra Panie i Panowie Chyba czas zliczać głosy na propozycje miniówy. Termin-dostosuje się Oddaję głosa na propozycje Qby co do miejscówy i bazy noclegowo/imprezowej Można by machnąć temat osobny wraz z ankietą i spisem wszystkich propozycji
Szoppers Napisano 31 Stycznia 2013 Napisano 31 Stycznia 2013 Alez tutaj ozywiona dyskusja jak wszystko wyjdzie to bedzie zakaz wzniecania ognia zeby te weglowe padliny sie nie zapalily bedziemy jest suszona wolowine w temperaturze pokojowej
maroko777 Napisano 31 Stycznia 2013 Napisano 31 Stycznia 2013 jak wszystko wyjdzie to bedzie zakaz wzniecania ognia zeby te weglowe padliny sie nie zapalily Jak uda Ci się wytworzyć temperaturę 3550oC to spoko
evo07 Napisano 1 Lutego 2013 Napisano 1 Lutego 2013 i tak największego ptaka na zlocie będzie miał Kane - szkoda że spleśniały i zzieleniał ale i tak rozmiar Xl Śnieżnik! Śnieżnik - kto nie śnieżnikuje ten z policji:D
maroko777 Napisano 1 Lutego 2013 Napisano 1 Lutego 2013 mógł by się w końcu pochwalić tym swoim wielkim ptakiem na forum
1979majkel Napisano 2 Lutego 2013 Napisano 2 Lutego 2013 Witam - nie pochwale sie bo dostane bana za sianie zgorszenia i deprawacje nieletnich ale faktycznie jest duzy i wlasciwie kazda mi to mowi ;P Bedzie aparat to i zdjecia beda. Pozdrawiam Michal
maroko777 Napisano 2 Lutego 2013 Napisano 2 Lutego 2013 a chociaż sprawny ten ptak ?? bo słyszałem że evo planował go dzisiaj zepsuć P.S jak by ktoś z miniówkowych uczestników szukał nowego fulla w dobrej cenie to zerknijcie tu http://www.yt-industries.com/shop/en/Bikes/Wicked150
evo07 Napisano 2 Lutego 2013 Napisano 2 Lutego 2013 siema! mały ot:) kolor - łubudubu:D ale wszyscy zachwalają dw-linka że niby nie pracuje przy jeździe na 100jąco - ja z braku siodła u Majkela przebyłem kawałek na 100jaka i na najmniejszej zębatce z przodu (nie wiem co ma bo napęd 2x10) z tylu połowa kasety, niestety dw-link pracowal jak goopi;D a kto mnie zna ten wie że jazda kadencyjna to dla mnie przyjemność :devil; ale jak będę młody, piękny i bogaty to też sobie qpię ładnego ptaka:D a że nie będę niczym z wymienionych więc nie nabędę ciekawe czy zawiecha niszowego GT z jego patętem IndependetDriveTerrein (też zachwalana- w tym roku Athertonowie w teamie GT) też będzie tak samo pracować. Imo ptak będzie pięknie szedł pod górę -dla mnie za lekki;) ale zdjęcia nie oddają rzeczywistości. Wracając do tematu: Śnieżnik!!!
maroko777 Napisano 2 Lutego 2013 Napisano 2 Lutego 2013 Bo na fullu to trzeba umieć jeździć na stojąco co by nie bujało (pokaże Ci na zlocie). Ustawiony miałeś odpowiedni sag ?? każdy full będzie bujał na stojaka jak rider będzie "pompował" i rzucał ciałem na lewo i prawo i góra i dół odpowiednia technika, właściwy sag i problem z głowy
evo07 Napisano 2 Lutego 2013 Napisano 2 Lutego 2013 rower ustawiony pod Majkela, który waży więcej niz ja:D ze 20kg;) dopadne i twojego ptasiura:D i założymy się o kratkę że będzie pracowała zawiecha:D a jeżdżę niestety tak jak mi wygodnie;P a na rowerze nie kręcę pupką jak dziewoja ale złamać się nie udało - jeszcze;) ps: nie wiem czy mi wolno...oczywiście że mi wolno;D rozdziewiczyłem ptaka Majkela (jakkolwiek to brzmi) ale jest coś ważniejszego:) siodło mojej Baby z porshuwy trafiło w objęcia Ibisa:D coś niesamowitego jak taki...szajs zawita do tej klasy roweru:D
maroko777 Napisano 2 Lutego 2013 Napisano 2 Lutego 2013 ja na każdym fullu nawet przy sagu 30% jestem w stanie pojechać na stojąco co by nie bujało lecz zaznaczam że minimalna praca tylnego zawieszenia będzie widoczna a tak przy okazji... po to masz fulla co by na nim doopą siedzieć a nie stać
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.