gerus Napisano 29 Stycznia 2013 Napisano 29 Stycznia 2013 E tam, pamiętam jak do plecaka do mnie wrzuciliśmy kilka izotoników i potem się wytrzęsły na zjeździe leciutko Dlatego trzeba fulla kupić... Kupuj kupuj:P Bo ludzie juz sie zbroic zaczynaja:D
MixingHead Napisano 29 Stycznia 2013 Napisano 29 Stycznia 2013 Witam Czy mniej obeznany rowerzysta też może dołączyć? Jakie jest poziom ? Total zapiernicz czy lajtowy ? Są wariaci co nie słyszeli o amortyzatorach. Takich klientów tez obsługujemy
Piotrek111 Napisano 30 Stycznia 2013 Napisano 30 Stycznia 2013 Są wariaci co nie słyszeli o amortyzatorach. Takich klientów tez obsługujemy Ale że co ?
evo07 Napisano 30 Stycznia 2013 Napisano 30 Stycznia 2013 cze! jak obejrzysz foty z poprzednich miniuff to zczaisz iż Mix jest hardcorem i śmiga na leciwym no-amortyzowanym bajku, był też mieszczuch z bagażnikiem Mibasa;) w sumie nie wiem czy to mieszczuch a niechciałbym urazić speca;D pozdrower
maroko777 Napisano 30 Stycznia 2013 Napisano 30 Stycznia 2013 Gerus przecież miałeś trzymać w tajemnicy specjalną niespodziankę od ibisa na 2013... Też na Twoim miejscu bym nie wytrzymał i się pochwalił, zwłaszcza kolorem dotąd nie sprzedawanym w mojo HD Bardzo ciekawy jestem całości jak to wszystko poskładasz tylko mam nadzieję że wyrobię się przed Tobą
krzysq Napisano 30 Stycznia 2013 Napisano 30 Stycznia 2013 Chłopacy! Ale szalejecie! Robson, Mibasa maszyna takie rzeczy widziała, że do mieszczucha mu daleko .
ana87 Napisano 30 Stycznia 2013 Napisano 30 Stycznia 2013 Właśnie Dziadu, sam powinieneś najlepiej wiedzieć (bo sam to głosisz), że typ roweru określa się po tym gdzie i jak jeździ a nie po sprzęcie
evo07 Napisano 30 Stycznia 2013 Napisano 30 Stycznia 2013 chciałem tylko powiedzieć iż gdyż kolega nie wiedział o co chodzi Mixowi a co do roweru to jest jak najbardziej rowerem górskim do tego zjazdowym i w tym cały 'problem' gdyż jak się chce to można nawet na hulajnodze pojechać z nami - każdy podjazd można podejść - sam niedługo zaczne trenować podchodzenie z rowerem:D do zobba ps: Gerus? nie wystarczy Ci że połamałeś koła teraz chcesz ramę rozdupać??;D plastik is funtastik;] choć sam mam popękaną sztycę plastikową i jeszcze się nie złamała
MixingHead Napisano 30 Stycznia 2013 Napisano 30 Stycznia 2013 Wszędzie to HD wpakują. Telewizor, audio, teraz to. Ja zostanę przy HD Ready :] I mam zamiar utrzymać ten stan przez czas jakiś
maroko777 Napisano 30 Stycznia 2013 Napisano 30 Stycznia 2013 Mixie ale to HD od Heavy Duty a nie od High Definition
evo07 Napisano 30 Stycznia 2013 Napisano 30 Stycznia 2013 będzie podział HD-kowcy kontra reszta;] tylko Pilon biedy zapracowany się nie ma kiedy uzbroić;] w ogóle na piwo miał wpaśc do PL i jakoś słabo póki co...
mibas Napisano 30 Stycznia 2013 Napisano 30 Stycznia 2013 Robson - to nie mieszczuch - to tylko maskowanie pozwalające mu i mi przetrwać w miejskiej dżungli Wg Speca to hybryda - czyli ni pies, ni wydra, coś na kształt świdra - coś pomiędzy rowerem górskim i crossowym z dodatkowymi elementami trekkingowymi , które pozwalają dodatkowo zapakować i bezpiecznie przewieźć odpowiednie zapasy płynów i sprzęt fotograficzny, z odrobinę zmodyfikowanym po wyjeździe z Wami w Rudawy napędem i hamulcami (oryginalne zaczęły się rozłazić po jednym sezonie więc zastąpiły je v-ki Deore)
maroko777 Napisano 30 Stycznia 2013 Napisano 30 Stycznia 2013 evo spokojna głowa o Pilona też ma coś na oku na nowy sezon
Cox Napisano 30 Stycznia 2013 Napisano 30 Stycznia 2013 "Cycu mam pomysła" Zrobimy wyścig(wytyczymy jakąś pętlę) Ibisy vs reszta świata, myślę że w formie sztafety będzie ok Z tego co wiem to Maroko, Gerus, Daid ,Tomash & MonoVan
Cox Napisano 30 Stycznia 2013 Napisano 30 Stycznia 2013 to jeszcze lepiej , 6 Ibisów, rzadko się trafia tyle w 1 miejscu
maroko777 Napisano 30 Stycznia 2013 Napisano 30 Stycznia 2013 Coxu a może zrobimy zawody w uzupełnianiu płynów %%% wieczorową porą
MokryxD Napisano 30 Stycznia 2013 Napisano 30 Stycznia 2013 Coś widzę, że się zbroicie w sprzęt, a ja niestety w tym roku nie wpadnę. Może jesienią.
evo07 Napisano 30 Stycznia 2013 Napisano 30 Stycznia 2013 Coxu a może zrobimy zawody w uzupełnianiu płynów %%% wieczorową porą a może w jedzeniu:P
maroko777 Napisano 30 Stycznia 2013 Napisano 30 Stycznia 2013 evo widzę że zapowiada się niezła biesiada :D:D jestem za !!!
krzysq Napisano 30 Stycznia 2013 Napisano 30 Stycznia 2013 Czyli co, Śnieżnik? I termin kwietniowy jakiś?
Cox Napisano 30 Stycznia 2013 Napisano 30 Stycznia 2013 ok ok, ja tam traskę przygotuje,Kuba jako cookmistrz- grilla, niezależnie który team wygra będziemy opijać celebrować zwycięstwo, tylko że przegrani na początek imprezy walą "karną pętlę"
maroko777 Napisano 30 Stycznia 2013 Napisano 30 Stycznia 2013 tylko pamiętaj Coxu żeby trasa miała długi i stromy zjazd aha zapomniał bym, na śnieżniku jest trasa freerideowa więc nie musisz nic przygotowywać
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.