MokryxD Napisano 26 Stycznia 2013 Napisano 26 Stycznia 2013 Z tym kwietniem to troszkę się pospieszyliście. Jak byłem na majówce w Karpaczu (bez roweru) to powyżej 800m (Kopa) normalnie leżał śnieg i to w nie małych ilościach.
maroko777 Napisano 26 Stycznia 2013 Napisano 26 Stycznia 2013 Po co płacić za jedzenie w cenie noclegu, skoro świetnie gotują Pilon & Jurek! Sami się lepiej obsłużymy a i Evolec głodny nie będzie chodził *Opcja "Hubertus" - wychodzi Ci za nocleg ok 35zł, obiadokolacja ok 15zł i śniadanie ok 5-10zł i masz wszystko na gotowo *Opcja "Wichrowe Wzgórze" - koszt samego noclegu to 60zł, po negocjacji zapewne zejdą do 55-50zł... + jedzenie we własnym zakresie (czas i dodatkowe koszty...) Pamiętajcie że to jest tylko propozycja jeżeli ogół lub Pilon zdecyduje inaczej to tak będzie Pamiętajcie tylko o jednym, w kwietniu na Śnieżniku może być jeszcze śnieg! a jak jeździ się w śniegu pamiętamy z zeszłorocznej, wiosennej miniówki;) Może lepiej wybrać się w niższe górki na początek? W grudniu byłem na śnieżniku 2 rok z rzędu i pomimo sporej ilości śniegu zlot wypalił na 10 !!! więc myślę że w kwietniu a raczej maju również będzie ok
Cox Napisano 26 Stycznia 2013 Napisano 26 Stycznia 2013 Popieram Marcina, śnieg nie jest zły, może 0.5 m sypkiego to nie jest dobre podłoże do jazdy, ale takie kwietniowe, topniejące "lodowce" to już co innego
evo07 Napisano 26 Stycznia 2013 Napisano 26 Stycznia 2013 Evolec głodny nie będzie chodził Przecież on zawsze je półtorej porcji!! już nie dramatyzujcie że tyle jem;P czasem 1,5porcji czasem 2 a bywa że i 3 ale nie jem sniadań bo się ciężko z pełnym brzusiem podróżuje:) i daj te foty ciulu!! Gdzie byśmy nie byli(pomijam dalekie zagramanice) wypad z lux ekipą zawsze jest kozacki w tym roku obiecuję już nie będę tak podjeżdżał, z racji tego iż jestem stary zmieniam styl na podprowadacza:D i ew zjeżdżacza:-) szybkość zjazdu zależeć będzie od tego jak bardzo mnie nakarmicie (Pilon do pary z Jurkiem) bo wszelkie bary, restauracje raczej nie podołają do zoba gdzie by to nie było. ps: w tamtym roku jakoś jak byliśmy na Śnieżniq przed majem nie było dramatu;)
MixingHead Napisano 26 Stycznia 2013 Napisano 26 Stycznia 2013 Zmieniam styl - hehe Mientki na starość sie robisz http://www.eholiday.pl/noclegi-vt8040.html kiedyś chyba tu byłem, totalne zadupie, już sam dojazd to wyzwanie ;]
evo07 Napisano 26 Stycznia 2013 Napisano 26 Stycznia 2013 miętki jak watka w tamponie:D teraz będę rzeźbił szyje od innej pozycji;]
thrawn Napisano 26 Stycznia 2013 Napisano 26 Stycznia 2013 Taaaa a ja ci będę robił foty karku, jak u naszych południowych sąsiadów.
tajemniczyjogurt Napisano 26 Stycznia 2013 Napisano 26 Stycznia 2013 Co do śniegu, to tak wyglądała droga na Żmijową Polanę, 18.04.2012.
MixingHead Napisano 26 Stycznia 2013 Napisano 26 Stycznia 2013 Coś podobnego jak w parku wschodnim na mniej uczęszczanej części. Da się jechać.
daid Napisano 27 Stycznia 2013 Napisano 27 Stycznia 2013 UWAGA!!!! Wrzuciłem zdjęcia na serwer, pobierać szybko bo kasuje:) link w odpowiednim temacie
Tomash Napisano 29 Stycznia 2013 Napisano 29 Stycznia 2013 Liczta i mnie na zlot! 2 ptaki będą! Kwiecień zacnym terminem jest! Jeszcze utrzymuje się przedsesyjny spokój A Śnieżnik niech ma +1
Piotrek111 Napisano 29 Stycznia 2013 Napisano 29 Stycznia 2013 Witam Czy mniej obeznany rowerzysta też może dołączyć? Jakie jest poziom ? Total zapiernicz czy lajtowy ?
Cox Napisano 29 Stycznia 2013 Napisano 29 Stycznia 2013 Zapiernicz to jest jak trzeba do sklepu jechać/iść po wiadomo co
Piotrek111 Napisano 29 Stycznia 2013 Napisano 29 Stycznia 2013 Pytam, nie chce zostawać z tyłu bądź wiadomo hamować Was
Cox Napisano 29 Stycznia 2013 Napisano 29 Stycznia 2013 nie ma spiny, każdy jedzie swoim tempem , potem się w najwyżej czeka na jakiejś ławeczce, nikomu to nie przeszkadza, a po za tym z reguły jest kilka grup
Piotrek111 Napisano 29 Stycznia 2013 Napisano 29 Stycznia 2013 O to bym dołączył. Chciałem jechać w tamtym roku na jesienną(?) ale nie dało rady, za dużo obowiązków, zaliczenia itp itd i innie takie nie potrzebne.,.
1979majkel Napisano 29 Stycznia 2013 Napisano 29 Stycznia 2013 Witam - o tempo sie nie martw, wolniejszy ode mnie nie bedziesz bo musialbys zapomniec roweru a i na piechote pewnie bylbys szybszy. Dziewczyny i chlopaki ladnie czekaja, w razie czego mamy do siebie numer tel gdyby sie ktos haniebnie pogubil - te kwestie zostaly juz przerobione i funkcjonuja jak nalezy. Pozdrawiam Michal
Piotrek111 Napisano 29 Stycznia 2013 Napisano 29 Stycznia 2013 To się cieszę, będę śledził temat i czekał na dalsze info
Juraleona Napisano 29 Stycznia 2013 Napisano 29 Stycznia 2013 Nie no co wy, przecież nikt się w Czechach wam nie zgubił... (a potem nie musiał obracać kierownicy żeby przez skały się przeciskać...) Ale z tempem nie ma problemu, najwyżej Szoppersowi się powie że piwo izotonik masz w plecaku to jeszcze do domu sam Cię pociągnie
Szoppers Napisano 29 Stycznia 2013 Napisano 29 Stycznia 2013 Nie no co wy, przecież nikt się w Czechach wam nie zgubił... (a potem nie musiał obracać kierownicy żeby przez skały się przeciskać...) Ale z tempem nie ma problemu, najwyżej Szoppersowi się powie że piwo izotonik masz w plecaku to jeszcze do domu sam Cię pociągnie Dziwne pomoowienia.. zebym kogos ciagal do domu za to ze ma izotonik.. pffff sie okaze czy bedzie warta skoorka na wyprawke
Juraleona Napisano 29 Stycznia 2013 Napisano 29 Stycznia 2013 E tam, pamiętam jak do plecaka do mnie wrzuciliśmy kilka izotoników i potem się wytrzęsły na zjeździe leciutko Dlatego trzeba fulla kupić...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.