Juraleona Napisano 28 Sierpnia 2013 Napisano 28 Sierpnia 2013 No i fajna ekipa się zebrała DeTem + 2 osoby, Szoppers, ja z lubą, Adhed. Jak kogoś pominąłem to mówić.I Szoppers, ile razy mam Ci powiadać że jesteś moim rycerzem, a nie lubą, mnie już takie zabawy ze zmianą ról nie kręcą, wyrosłem z tego PS. Jak ktoś ma transport na Smreka dla 2 osób + rowery w okolicach piątku/soboty rano to dajcie mi znać na PM.
Szoppers Napisano 28 Sierpnia 2013 Napisano 28 Sierpnia 2013 No i fajna ekipa się zebrała DeTem + 2 osoby, Szoppers, ja z lubą, Adhed. Jak kogoś pominąłem to mówić. I Szoppers, ile razy mam Ci powiadać że jesteś moim rycerzem, a nie lubą, mnie już takie zabawy ze zmianą ról nie kręcą, wyrosłem z tego PS. Jak ktoś ma transport na Smreka dla 2 osób + rowery w okolicach piątku/soboty rano to dajcie mi znać na PM. Majkel Ci sie dopisze na plecach nozem jak go znowu pominiesz
1979majkel Napisano 28 Sierpnia 2013 Napisano 28 Sierpnia 2013 Eee tam zaraz nozem, bede dzgal go sugestywnie sztyca w co bardziej eksponowane czesci ciala A co do wyrosniecia z zabaw i takich tam - pojedziesz z nami na biwak z kamperem to nastepnego dnia zmieni Ci sie swiatopoglad
Juraleona Napisano 29 Sierpnia 2013 Napisano 29 Sierpnia 2013 Dobra, to pisać tutaj kto chce żebym zarezerwował mu pokój w ośrodku: http://www.wysoka.net/pokoje.php Czekam jakoś do 16, Szoppcio nie musi pisać, tylko niech dopisze czy chce osobny pokój żeby snuć fantazje o mnie, czy chce się z kimś przekimać żeby było ciepło
adhed Napisano 29 Sierpnia 2013 Napisano 29 Sierpnia 2013 To wiesz co, mi też zarezerwuj - z piątku na sobotę i z soboty na niedzielę tak? Nie mam w sumie za bardzo jak zabrać wszystkie toboły z namiotem i śpiworem, no i razem będzie raźniej
Szoppers Napisano 29 Sierpnia 2013 Napisano 29 Sierpnia 2013 Dobra, to pisać tutaj kto chce żebym zarezerwował mu pokój w ośrodku: http://www.wysoka.net/pokoje.php Czekam jakoś do 16, Szoppcio nie musi pisać, tylko niech dopisze czy chce osobny pokój żeby snuć fantazje o mnie, czy chce się z kimś przekimać żeby było ciepło Mozemy miec z Majkelem chyba lubi moje chrapanie
Voivod Napisano 30 Sierpnia 2013 Napisano 30 Sierpnia 2013 My jestesmy "pod lasem" w wolimierzu,jak cus to as free pokoje,Ci co byli to ze warto.pozdro I do zoba .
Juraleona Napisano 31 Sierpnia 2013 Napisano 31 Sierpnia 2013 Hejo misiaczki: Dzisiaj z rana dostałem telefon że nocleg od osoby to 50 zł (sic!) i że strona z której ja brałem 35 zł jest już nieaktualna i "Powinno już jej nie być". Pomimo długiej wymiany poglądów nad tym co "powinno nie być" a jest, właścicielka jest upartą krową i nie zechce zejść z miedz... ceny. Weźcie 15 zł więcej misiaczki -,-... No i wszystko się rozbiło: nie mam transportu misiaczki, więc mnie nie będzie. Nie wiem co mam dalej pisać Do zobaczenia na wiosnę/po maturalne czasy, bo do tamtego czasu z rowerowaniem u mnie będzie bardzo średnio :/ PozdrowerJ. PS. Szoppers, nie płacz za mną
adhed Napisano 31 Sierpnia 2013 Napisano 31 Sierpnia 2013 Hej, jakby co to ja jestem od 11, bylem na zajeczniku, w singletrek centrvum i krece sie po okolicy. Ktos dzisiaj przyjedzie do Wysokiej? Moj nr to 517 935 576, jakbyscie przyjechali to dzwoncie Tapniete z Granda
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.