LoveBeer Napisano 20 Stycznia 2013 Napisano 20 Stycznia 2013 Nazwa: Niner Air 9 (2011) Data dodania: 20 styczeń 2013 - 17:44 Nie podano Zobacz rower
bartnik Napisano 2 Lutego 2013 Napisano 2 Lutego 2013 wygląda ekstremalnie z tymi różnymi kołami, ale jakoś to do mnie nie przemawia. Próbuję dopatrzeć się jakiejś istotnej przewagi nad pełnym 29 wynikającej z rezygnacji z dużego koła z przodu (zysk na masie?). Kąty takiej ramy są mocno strome (chyba, że widelec jest na 29' - ale kąt i tak będzie większy). O ile w podsiodłówce to lubię, o tyle stroma sterówka już nie musi być tak korzystna przy małym przednim kole. Mam wrażenie , że to trochę tak - żeby było inaczej. Też jakiś atut. W końcu niektórzy do dziś w łaśnie dlatego jeżdżą grabusem albo ogórkiem, mimo że innych plusów raczej mnie mają. (żeby nie było - uwielbiam garbusa, ale nie jeżdżę i nie mam )
bartnik Napisano 2 Lutego 2013 Napisano 2 Lutego 2013 może to skrót perspektywiczny, choć wydaje mi się , że nie. Dość długo się przyglądałem
venom2000 Napisano 2 Lutego 2013 Napisano 2 Lutego 2013 Nie widzę dwóch różnych kół,kolorki ładnie zestawione aczkolwiek ja bym dał linki czerwone lub niebieskie :thumbsup:
bartnik Napisano 2 Lutego 2013 Napisano 2 Lutego 2013 no to odszczekuję pod stołem choć są tacy co takie budują a nawet chyba kross popełnił takiego 69 ;P Ja bym tu jednak albo czarną sztycę i kokpit, albo białego amora widział. Jakoś tak mi niespójnie wygląda
Pytanie
LoveBeer
Nazwa: Niner Air 9 (2011)
Data dodania: 20 styczeń 2013 - 17:44
Nie podano
Zobacz rower
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.