slasal Napisano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 Witam Posiada ktoś z was taki hamulec, podajcie wymiary mocowania, rozstaw otworów montazowych itd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 20 Stycznia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 Raczej standardowe jak w każdym innym zacisku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slasal Napisano 20 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 2i regulaminu Standardowe, tzn jakie chodzi mi o dokładne wymiary podane w mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 20 Stycznia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 Rozstaw śrub w PM to 75 mm w IS ok 52 a po co ci to ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slasal Napisano 20 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 Rozstaw śrub w PM to 75 mm w IS ok 52 a po co ci to ? dzieki za info, mam formy na odlewy hayes,a i nie mam orginalnego hamulca aby zmierzyć a forma ciu sie różni, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.