Skocz do zawartości

[sieć komórkowa] awaria w sieci plus

Puklus

Rekomendowane odpowiedzi

• Mod Team

Witam zastanawiam sie czy to w całej Polsce czy tylko na moim zadupiu. Już od ponad miesiąca jest wielki problem z smsaim. Nie wysyłają sie i dojść nie chcą. Znaczy moj tel który od nich dostałem o dziwo działa poprawnie, drugi niemal że identyczny oparty na tym samym sofcie i już nie działa.

Mam tak nie tylko ja ale wiele ludzi w mojej okolicy. W biurze obsługi powiedzieli ze mają jakąś tam awarie i coś tam kręcą i modzą i chyba tylko kawę piją bo to już ze 2 miesiące trwa. Miła pani powiedziała żeby ustawić tel w 2g i powinno działać ... moim zdaniem to wystarczający powód do zerwania z nimi umowy bo płace a nie mogę podstawowej czynności jak sms wykonać.

W Polsce w innych woj. jak podkarpackie jest lepiej czy też coś nawala ?

Co wy na to ?

Na jesieni, podobna awaria - modernizacja była w T-mobile, przynajmniej na wschodzie... jak mi zaczęło z telefonem numery (np. telefon leżał sobie na komodzie i raz był zasięg a raz nie, czasem nawet pokazywało pełny zasięg a nie można było się dodzwonić... no i oczywiście smsy różnie)... niby mieli usunąć awarie czy dokończyć modernizację w ciągu chyba 2 tygodni, podali nawet sms'em planowany termin zakończenia napraw.... ale przesunęło się to o ponad miesiąc.... żona już mnie wysyłała by telefon zmienić.... ale przy rozmowie z biurem - gdy dowiedziałem się, że jeszcze usterka jest naprawiana (mieli jeszcze około 200 punktów do naprawy - cokolwiek to oznaczało.... choć dziwnie, bo żony telefon w tej samej sieci a działał - no może ze 2 dni na początku tej modernizacji miał problemy jak wszyscy) i okazało się, że pomogło też przestawienie telefonu n jeden zakres - GPRS jak dobrze pamiętam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...