Mod Team Puklus Napisano 19 Stycznia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 Witam zastanawiam sie czy to w całej Polsce czy tylko na moim zadupiu. Już od ponad miesiąca jest wielki problem z smsaim. Nie wysyłają sie i dojść nie chcą. Znaczy moj tel który od nich dostałem o dziwo działa poprawnie, drugi niemal że identyczny oparty na tym samym sofcie i już nie działa. Mam tak nie tylko ja ale wiele ludzi w mojej okolicy. W biurze obsługi powiedzieli ze mają jakąś tam awarie i coś tam kręcą i modzą i chyba tylko kawę piją bo to już ze 2 miesiące trwa. Miła pani powiedziała żeby ustawić tel w 2g i powinno działać ... moim zdaniem to wystarczający powód do zerwania z nimi umowy bo płace a nie mogę podstawowej czynności jak sms wykonać. W Polsce w innych woj. jak podkarpackie jest lepiej czy też coś nawala ? Co wy na to ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateusz0595 Napisano 19 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 Na płn. Wielkopolski to samo. Z tego co słyszałem do marca ma być usterka naprawiona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czervco Napisano 19 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 OO widzę MAteusz Lipka. Złotów ma to samo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 19 Stycznia 2013 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 Właśnie sprawdzałem telefon ten co działa miał i ma ustawione tylko GSM drugi miał tryb podwójny z umts, przestawiłem i naradzie zaczęło działać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 19 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 Na jesieni, podobna awaria - modernizacja była w T-mobile, przynajmniej na wschodzie... jak mi zaczęło z telefonem numery (np. telefon leżał sobie na komodzie i raz był zasięg a raz nie, czasem nawet pokazywało pełny zasięg a nie można było się dodzwonić... no i oczywiście smsy różnie)... niby mieli usunąć awarie czy dokończyć modernizację w ciągu chyba 2 tygodni, podali nawet sms'em planowany termin zakończenia napraw.... ale przesunęło się to o ponad miesiąc.... żona już mnie wysyłała by telefon zmienić.... ale przy rozmowie z biurem - gdy dowiedziałem się, że jeszcze usterka jest naprawiana (mieli jeszcze około 200 punktów do naprawy - cokolwiek to oznaczało.... choć dziwnie, bo żony telefon w tej samej sieci a działał - no może ze 2 dni na początku tej modernizacji miał problemy jak wszyscy) i okazało się, że pomogło też przestawienie telefonu n jeden zakres - GPRS jak dobrze pamiętam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zekker Napisano 19 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 Gdańsk nie ma problemów, a przynajmniej tam gdzie bywam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkor Napisano 19 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 Łódź też śmiga,a przynajmniej centrum i północ;] Wygląda jak problemy natury regionalnej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomiz1 Napisano 19 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 Obrzeża małopolski, Oświęcim także bez problemów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 21 Stycznia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Po co Ci telefon? Nie słyszałeś o przekazie myśli? http://www.forumrowerowe.org/topic/127861-filmy-zdjecia-humor-z-troszke-innej-niz-rowerowa-beczki/#entry1204187 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CittO Napisano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 W Koszalinie też była awaria, plus w zachodniopom słabo odbiera. W Koszalinie też była awaria, plus w zachodniopom słabo odbiera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 21 Stycznia 2013 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Po co Ci telefon? Własciwie to sam sie zastanawiam ^^ no cóż nie mam zegarka ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.