bloom Napisano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Witam, mam pytanie - mianowicie czy w widelcu manitou tower pro można zmienić skok stosując podkładki. Z 1 strony pamiętam, że producent mówi że nie wolno z 2 wydaje mi się, że czytałem iż można zmienić skok. Ktoś ma jakieś doświadczenia w tej materii ? pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Nie za bardzo jest tam gdzie wsadzić podkładki, Pro ma inna budowę niż Expert, przy zmianie 100 na 80 mm trzeba zmieniać tzw. "Ride kit", czyli to : http://www.chainreac...x?modelid=65289 A w przypadku chęci zmiany z 80 na 100 mm trzeba by dodatkowo zmienić golenie górne ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bloom Napisano 16 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 To lipa, bo mam 80. Dzięki za odpowiedz. Do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.