rainier Napisano 16 Stycznia 2013 Napisano 16 Stycznia 2013 Mam pytanie do moderatorów czy my jesteśmy CHRL, wywalanie postów - standard zamykanie tematów w których sie pisze - standard Mój temat MODERATORZY ZABIJAJĄ FORUM -najpierw został przeniesiony (oczywiście zgodnie z regulaminem) w miejsce na samym końcu (sami wiecie czego) gdzie nikt nie zagląda, a następnie został zamknięty przed Durnegokota, w zasadzie dlaczego ? Bo nie wszyscy uwielbiają nadgorliwą moderację czyli cenzurę ? Co tu sie wyrabia ?
Sol Napisano 16 Stycznia 2013 Napisano 16 Stycznia 2013 rainier - jesteś męczący z tym swoim pokrzykiwaniem i pretensjami. Moderatorzy są jacy są, nie wygląda żeby mieli zamiar się zmienić, natomiast wygląda że masz z tym problem. Może poszukaj innego forum?
Mod Team Pixon Napisano 16 Stycznia 2013 Mod Team Napisano 16 Stycznia 2013 Rainer przecież w temacie poprzednim zostało już wszystko napisane. Spasuj trochę. Temat zamykam. Rozwijaj też swoje skróty myślowe bo nie każdy posługuje się obecną gwarą gimnazjalną czy z innych kręgów społecznych (nie wiem jak mam to nazwać) Bo nie wszyscy uwielbiają nadgorliwą moderację czyli cenzurę ? Nikt "Wszystkich" tu nie trzyma na siłę, więc o co ten bój?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.