Gość pixa Napisano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 jestem zielona. chce kupic rower. nie za ciezki, ilosc przerzutek minimalna, do jezdzenia po miescie i po lasach, moze po malych gorkach. slyszalam, ze w warszawie mozna taniej kupic rower skladany z czesci (gdzie?) - czy to prawda (ile wtedy by to kosztowalo?). bede bardzo wdzieczna za odpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maćq Napisano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 Witam rowerzystkę Podaj jeśli możesz przedział cenowy bo nie bardzo wiadomo co Ci polecić. Ogólnie jak jeździłem po Warszawskich sklepach - byłem w ok 10 to nigdzie bym roweru nie chciał bo za bardzo zdzierają. Jeśli zależy Ci na RELATYWNIE tanim i gładko turlającym się rowerku to pooglądaj sobie ofertę Krossa i ew. Unibike. Oferują dość fajne trekingowe rowerki Hexagon czy Raven. Z unibika osławiony model EVO masz linka. Do Miejskiego i leśnego pomykania mniam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pixa Napisano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 niestety dysponuję małą kwotą 400-500 zł (mogę dysponować większą, ale za jakiś czas a ja chcę rower tu i teraz dlatego też myślałam o rowerze używanym, bo z tego co widzę, za taką cenę kupię jakiś sh*t ale poza allegro nie znam żadnego miejsca, gdzie można kupić używany rower (mieszkam w wawie). z krossa to rozważam te, ale nie znam się, więc nie wiem, jak je oceniać: http://www.kross.pl/pl/rowery/rower_grand/...ikacja.php?id=1 http://www.kross.pl/pl/rowery/rower_grand/...ikacja.php?id=5 http://www.kross.pl/pl/rowery/rower_grand/...ikacja.php?id=9 czy sa miedzy nimi roznice poza tym ze ostatni nie ma oswietlenia i bagaznika ech... cieżkie jest życie początkującego rowerzysty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarus220 Napisano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 Spróbuj poszukać na Nowowiejskiej.Masz ciąg sklepów rowerowych.Przechodzisz na drugą strone ulicy( tą bez rowerów),pierwsza albo druga brama od Waryńskiego ale dalej na ulicy Nowowiejskiej jest sklep z jubilerem.Powinnaś łatwo znależć.Przechodzisz przez brame i po prawej stronie masz malutki sklep/warsztat rowerowy po schodach w dół.Gość sprowadza używane rowery z Szwajcari.Może coś sobie dobierzesz. Pozdrawiam Jarek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Platek Napisano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 w tej bramie jest tez fryzjer gwoli ścisłości A sklepik chyba godny polecenia - goście pomocni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablosdr Napisano 30 Maja 2006 Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Wyjdzie Cię taniej jak będziesz szukać w necie wszystkie części. Mi udało się uciąć ponad tysiąc, na rowerze z ceną sklepową 3499 zł, ale tylko dlatego że zacząłem się spieszyć i kupowałem pewne części na szybko. Rower był składany od podstaw, włącznie z zaplataniem kół. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radoslav Napisano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2006 Ja tez proponuje Ci zlozyć rower. Najlepiej skorzystaj z pomocy jakiegoś znajomego. Nie masz zbyt wielkich wymagań co do roweru wiec myśle ze uda Ci sie duzo zaoszczedzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 19 Czerwca 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2006 I tu jesteś w wielkim błędzie. Składanie roweru zaczyna się opłacać dopiero przy wyższych kwotach (min. 1500-2000zł). Przy tanim rowerze będzie to zdecydowanie nieopłacalne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.