Gość quik Napisano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 szukam CZARNYCH kół które wytrzymają obciążenie 120 kg przy spokojnej miejskiej szybkiej jeździe muszą być jak w największym stopniku CZARNE, wiem, że z tą cenę nic dobrego nie kupię ale trudno dzięki za pomoc ps. na allegro znalazłem coś takiego klik tylko nie wiem czy dadzą radę wytrzymać... czekam na wasze opinie źródło pochodzenia tych kółek obojętne (oby legalne ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blue Napisano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 Na te koła nie zalozysz kasety[wogole byly kasety pod 7 czy tylko wolnobiegi?] na 7 biegow, maja 28 szprych wiec raczej obnizona wytryzmaloscI wogole jakis dziwny ten zaplot jest ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 Ja bym radziła składać na Alexach DM18 na 36 szprych; do tego piasty Alivio lub Acera p./coś pod wolnobieg t. i najtańsze szprychy Sapima. Może się uda zmiescić w budżecie, ale jeśli nawet go przekroczysz, to nieznacznie i będą to mocne koła. Pozdrówko przykładowe . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 Ja bym radziła składać na może i tak ale wolałbym kupić gotowe kółka no ostatecznie można złożyć (w takim wypadku proszę o linki do każdego elementu ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spike Napisano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 Ale kazdy element chyba nie wyjdzie Ci taniej bo jeszcze zaplesc trzeba, wiec raczej tak jak Ecia napisala (sam mam te obrecze i polecam). Kupujac w jednym miejscu to w cenie czesto jest zaplot kolek. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blue Napisano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 mi sie wydaje ze ciezko sie mu bedzie zmiescic w budzecie na DM18 Nawet jak sam sobie zaplecie bedzie biednie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 czyli nic nie znajdę za tą kasę taaak? trudno dzięki z pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.