farmer Napisano 15 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Kupiłem w sklepie internetowym buty Shimano SH-MW81 i przyszły do mnie bez bloków. Czy to jest normalne i trzeba bloki dokupić czy żądać od sprzedawcy dosłania bloków? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HanysLBN Napisano 15 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 hej, jak dostałeś buty bez bloków to znaczy że sprzedawca sobie je zajumał , miałem juz 4 pary butów i zawsze były bloki w komplecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszs Napisano 15 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 ja w zyciu kupiłem kilka par róznych firm i nigdy nie było w nich bloków shimano nawet nie daje blaszki która jest wewnątrz buta:-) dziwne było by gdyby buty były z blokami bo skad sprzedawca ma wiedziec jakie masz pedały bloki zawsze miałem w komplecie z pedałami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HanysLBN Napisano 15 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 sorrki, mój błąd poj....bało m i się w głowie , masz racje bloków brak w komplecie, ale co do blaszki to w shimano DX miałem te blaszki, w NW, 661 juz nie było. a co do bloków to przeca jak kupijesz buty spd to chyba masz, albo bedziesz miał pedały spd a tam juz są zawsze bloki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siimon Napisano 15 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Tak, bloki zawsze są z pedałami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
farmer Napisano 15 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 No właśnie pamiętałem że coś miałem z moimi butami letnimi tylko nie pamiętałem czy tylko te blaszki czy bloki tez były. dzięki za info. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matrixxx Napisano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Pytałem się gościa w sklepie i też mówił mi, że do butów nie dołączają bloków, bo bloki są w komplecie z pedałami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.