MokryxD Napisano 14 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Poszukuję sterów półzintegrowanych. Mam ramę Accent El Nino. Nie koniecznie muszą być na łożyskach maszynowych, gdyż na tej ramie nie będę jeździł zbyt długo (max 2 sezonu), a otworzyć je raz na miesiąc i nasmarować to nie problem. Muszą być: -w miarę tanie (im tańsze ty lepsze, ale nie jakieś badziewie) -powinny być w centrumrowerowe.pl (biorę większe zakupy i nie chcę się bawić w kilka przesyłek) -półzintegrowane Z góry dzięki. PS Wiem, że były takie tematy, ale ja nadal nie nauczyłem się dobrze rozpoznawać sterów, a nie mam ochoty utopić kasy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 14 Stycznia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Przecież przy sterach masz napisane: http://www.centrumrowerowe.pl/pl-PL/produkt/60161/302/Stery-polzintegrowane-HSI-S01-ACCENT http://www.centrumrowerowe.pl/pl-PL/produkt/24953/302/Stery-polzintegrowane-ZS-4-FSA Po czym poznać? Przecież widać, że są miski wbijane w ramę a w nich siedzą łożyska i tyle, po drugie średnica łożyska to 44 mm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 14 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Faktycznie Safian mogłem się bardziej postarać i dokładniej przeglądać opisy i tytuły. Lepiej dorzucić i kupić Accenty na łożyskach maszynowych, czy wystarczą FSA? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 14 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 W "Sprzedam" są w moje stery FSA, które będą pasowały, o ile masz już bieznię na koronę widelca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 14 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Niestety nie mam. Mam ramę bez misek i amorek bez bieżni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czyzu6491 Napisano 14 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 ja mam na sprzedaz cale stery polzintegrowane fsa orbit bodajże kulkowe łożyska jest w dziale sprzedam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzezniol Napisano 14 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Kup "maszyny" teraz może masz kupe czasu i zamiarów, ale jak sytuacja się zmieni będzie to jedno miejsce mniej do zaglądania co 2 miesiące A co jak nie wymienisz tej ramy w zaplanowanym czasie bo.... bo coś tam .... Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 14 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Raczej będę zmuszony ją wymienić po sezonie 2013. Jak kupiłem ją w maju 2012r to miałem 164cm wzrostu, a teraz już 172cm. Chyba faktycznie, poczekam ten miesiąc i wezmę na łożyskach maszynowych z Accenta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.