benek196 Napisano 14 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Witam. Mam problem z tym licznikiem. Otóż rozpakowałem i jak zwykle czytam instrukcje... Ustawiłem go i chcę zamontować ale nigdzie nie ma instrukcji w jakiej odległości od piasty przykręcić magnes... I tu pytanie do posiadaczy tego licznika w jakiej odległości wy macie go zamontowanego? Dodam że licznik dziś przywieziony ze sklepu, a na opakowaniu znalazłem rok 2011. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rkopec16 Napisano 14 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 możesz przykręcić gdzie chcesz, magnes przy obręczy czy przy kole i tak wykona jeden, pełen obrót w tym samym czasie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 14 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Odległość pomiędzy magnesem, a odbiornikiem powinna wynoscić około 0.5cm. Jeżeli nie będzie łapał sygnału to daj niżej, aż złapie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artex232 Napisano 14 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Ja mam swój magnes przymocowany mam dość blisko obręczy (tak było w instrukcji) Prędkość wskazuje prawidłowo, wszystko działa tak jak powinno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
benek196 Napisano 14 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Dzięki za pomoc zamontuje później i sprawdzę czy nie przekłamuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 14 Stycznia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Ile razy można tłumaczyć... Prędkość kątowa to nie prędkość liniowa, więc nie ma różnicy, zamykam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.