Nasher Napisano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 Witam W najbliższym czasie mam zamiar kupic nowe kółko na tył ( w końcu) Na kóło chce przeznaczyc nie wiecej niz 450zł ( bez opony i kasety) Oto mój typ: Obrecz: AlexRims SUPRA MT 26" 36SZPRYCH Piasta: Woodman BILL Extreme Szprychy: DT Champion Silver Koło tak jak pisałem byłoby jeżdzone głownie w streecie i dircie chociaz i czasami w trialu Koło na razie ma być pod v-ki ale pozniej pewnie zamątuje tarcze jak bede kase miał Jeżeli macie jakies inne typy zestawów kół w cenie do 450zł to napiszcie Dzieki z góry Nasher Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Feno Napisano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 Kółko spoko. Sam mam Supre MT na tyle i jestem z niej bardzo zadowolony. Ostatnio ostro strzeliłem nią w krawężnik, a ta nawet nie drgnęła :- ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinN Napisano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 Spoko kółko, ale możesz się też zastanowić nad obręcząsun rims double track i piastą NS coaster. Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ogór Napisano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 kup tylko nowa obrecz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jelen Napisano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 MarcinN jest mowa o kole pod vki :> hmm zastanawiales sie nad piasta NS Coaster single ? no chyba ze NS Coaste zwykla, ale jak mniemam dirt + street = ss ? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinN Napisano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 Sorry jakoś nie zauważyłem z tymi vkami, niekoniecznie ss, zależy od potrzeb pytającego Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nasher Napisano 19 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 Własnie mam watpliwosci jezeli chodzi o ss ;/ na razie pozostawie z tylu ze 2-3 przerzutki Wiem juz jedno Obrecz i szprychy na 100% kupuje takie jak pisałem jeszcze mam watpliwosci co do piasty;/ Czy wedlug was oplaca sie kupowac piaste az za te 300zł czy wystarczy jakas tansza?? jak tak to ,np. jaka?? A może nie opłaca sie kupowac koła nowego tylko jakas inna czesc ,np. korbe, kiere, albo cos innego ( o amorze nie mowie bo kasy az tyle nie mam) Dzieki i pozdrawiam Nasher P.S. Sorry ze sie tak pytam ale chce juz miec to kolo naprawde dobre ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rad3k Napisano 27 Maja 2006 Udostępnij Napisano 27 Maja 2006 sprawdzales oferte MassiveMachine ?:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinN Napisano 27 Maja 2006 Udostępnij Napisano 27 Maja 2006 1. Massive jest spoko, ale z tego co pamiętam Dzikus nie robi piast pod kasety. 2. To zależy jakie masz części i co możesz wymienić . 3. Zastanawia mnie tylko jaką Ty masz ramę jak wchodzi Ci piasta z osią 12mm, jeśli jest wersja na 10mm to zapodaj linka bo by mnie to interesowało, jeśli jednak masz 10mm to jest jeszcze piasta novatec http://www.rowerowy.com/piasty/novatec/d362tyl.html Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RzemieN Napisano 28 Maja 2006 Udostępnij Napisano 28 Maja 2006 Ja bym nic nie zmienial Jezeli bedzie chcial miec singla zrobi sobie z kasety bedzie mial mozliwosc doboru odpowiedniego przelozenia dla niego. Tak jak ja zrobilem Przelozenie 2*6 i tylna przerzutka robi za napinacz i jest wspaniale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cdan Napisano 28 Maja 2006 Udostępnij Napisano 28 Maja 2006 Jeśli chodzi o piasty Woodmana to mogę szczerze polecić!Mam tańszy model Bill LTC RSQ, a z przodu Onyx'a i powiem, że gdybym miał drugi raz wybierać, to na przód też wziąłbym Woodmana. Na tyle chodzi jak nówka, a już swoje przeszła! Zresztą Alvaren też ujeżdża Woodmany - odsyłam w razie pytań :wink: Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.