Skocz do zawartości

[kolo] Powiedzcie czy się nada?

Nasher

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

W najbliższym czasie mam zamiar kupic nowe kółko na tył ( w końcu) :D

Na kóło chce przeznaczyc nie wiecej niz 450zł ( bez opony i kasety)

Oto mój typ:

Obrecz: AlexRims SUPRA MT 26" 36SZPRYCH

Piasta: Woodman BILL Extreme

Szprychy: DT Champion Silver

Koło tak jak pisałem byłoby jeżdzone głownie w streecie i dircie chociaz i czasami w trialu

Koło na razie ma być pod v-ki ale pozniej pewnie zamątuje tarcze jak bede kase miał

Jeżeli macie jakies inne typy zestawów kół w cenie do 450zł to napiszcie

Dzieki z góry

Nasher

Własnie mam watpliwosci jezeli chodzi o ss ;/

na razie pozostawie z tylu ze 2-3 przerzutki

Wiem juz jedno

Obrecz i szprychy na 100% kupuje takie jak pisałem jeszcze mam watpliwosci co do piasty;/

Czy wedlug was oplaca sie kupowac piaste az za te 300zł czy wystarczy jakas tansza?? jak tak to ,np. jaka??

A może nie opłaca sie kupowac koła nowego tylko jakas inna czesc ,np. korbe, kiere, albo cos innego ( o amorze nie mowie bo kasy az tyle nie mam)

Dzieki i pozdrawiam

Nasher

P.S. Sorry ze sie tak pytam ale chce juz miec to kolo naprawde dobre ;/

• 1 miesiąc temu...

1. Massive jest spoko, ale z tego co pamiętam Dzikus nie robi piast pod kasety.

2. To zależy jakie masz części i co możesz wymienić ;) .

3. Zastanawia mnie tylko jaką Ty masz ramę jak wchodzi Ci piasta z osią 12mm, jeśli jest wersja na 10mm to zapodaj linka bo by mnie to interesowało, jeśli jednak masz 10mm to jest jeszcze piasta novatec http://www.rowerowy.com/piasty/novatec/d362tyl.html

Pozdrawiam.

Ja bym nic nie zmienial :P

Jezeli bedzie chcial miec singla zrobi sobie z kasety bedzie mial mozliwosc doboru odpowiedniego przelozenia dla niego. Tak jak ja zrobilem :P Przelozenie 2*6 i tylna przerzutka robi za napinacz i jest wspaniale :)

Jeśli chodzi o piasty Woodmana to mogę szczerze polecić!Mam tańszy model Bill LTC RSQ, a z przodu Onyx'a i powiem, że gdybym miał drugi raz wybierać, to na przód też wziąłbym Woodmana. Na tyle chodzi jak nówka, a już swoje przeszła! Zresztą Alvaren też ujeżdża Woodmany - odsyłam w razie pytań :wink: Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...