Mod Team mrmorty Napisano 21 Stycznia 2013 Mod Team Napisano 21 Stycznia 2013 Kadargo - weź daj życ chłopakowi. Nie czepiam się Ciebie, ale Ty wyraźnie się ostatnio wszystkiego czepiasz.
llancer Napisano 28 Stycznia 2013 Autor Napisano 28 Stycznia 2013 Dobra reaktywacja-lecimy dalej..Zamawiać.Od avatarów,userbarów,bannerów,po loga,prezentacje,strony i tapety.
llancer Napisano 28 Stycznia 2013 Autor Napisano 28 Stycznia 2013 Nie Niby czemu ? Nie podoba się,wiedziałem,jestem beznadziejny :/
kadargo Napisano 28 Stycznia 2013 Napisano 28 Stycznia 2013 Nie jesteś beznadziejny, tylko musisz trochę popracować nad warsztatem zanim wyskoczysz do ludzi z taką propozycją. Poczytać o efektach, kompozycji, doborze zestawień kolorów, etc. W każdym razie powodzenia.
rzezniol Napisano 28 Stycznia 2013 Napisano 28 Stycznia 2013 Eee WTF ? Zatkało mnie .... Dużo bardzo dużo wody upłynie zanim twoje prace będą wyglądać ... fajnie że się starasz coś robić a nie żłopać browara pod sklepem ale ... Aby nie było trochę rzeczowej krytyki przyczepię się do tego największego zlepka ... Z lewej wiosna z prawej prawie jesień ... Woda i droga biegnie do z ??... Drzewo z łuną wyrwane z kontrastu słońce świeci zawsze tak samo na całej kompozycji ... gdzie cień ? Horyzont ... źle posklejany ... I tak dalej ... Zabawa w grafika to nie tylko ctrl+c, ctrl+v i kilka suwaków ... Czytaj, ćwicz i wróć znowu za jakiś czas ... Pozdro
llancer Napisano 28 Stycznia 2013 Autor Napisano 28 Stycznia 2013 Dzięk iza krytyke.A moze ty bys tak pokazał co potrafisz.
kadargo Napisano 28 Stycznia 2013 Napisano 28 Stycznia 2013 Hmm... żeby ocenić smak whisky nie muszę umieć jej robić. Najgłupszy argument jaki można podać.
rzezniol Napisano 28 Stycznia 2013 Napisano 28 Stycznia 2013 Moje umiejętności foto/graficzne są mizerne absolutnie z moimi pracami nie pcham się do ludzi Ale jak chcesz to proszę ... Całość całkowicie moja ... foto i obróbka. https://www.dropbox.com/s/10k4nhw3ch33oad/szklarka.jpg Pozdro
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.