Skocz do zawartości

[Kands] miał ktoś ? warto kupić?

kamilos22

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,

Potrzebuje jakiegoś taniego rowerku do jazdy po śniegu. Swojej starej ale sprawnej szosówki nie chce narażąć na mróz śnieg i błoto. Mimo ze zima to jeździć się chce.

Znalazłem coś takiego

http://tablica.pl/of...19-ID22nYw.html

Prosze o rady opnie

pozdro

Mam Kandsa 500 od lipca tego roku zrobiłem nim 2600 km i oprócz suportu który siadł po pierwszych 300 km nic w nim nie musiałem naprawiać także śmiało polecam . Wymieniłem w nim przedni widelec bo w lesie na wybojach non stop dobijał.

Napisano

Mam Kandsa 500 od lipca tego roku zrobiłem nim 2600 km i oprócz suportu który siadł po pierwszych 300 km nic w nim nie musiałem naprawiać także śmiało polecam . Wymieniłem w nim przedni widelec bo w lesie na wybojach non stop dobijał.

Tego Kandsa to nówke masz czy używke kupiłeś?

A ten suport co po 300km padł to na gwarancji wymieniłeś?

Czy to nie dziwne że po 300km coś pada?

Czy w tej cenie warto to kupić? Bo z tego co oglądałem to nówka kosztuje 230zł więcej

Napisano

Tego Kandsa to nówke masz czy używke kupiłeś?

A ten suport co po 300km padł to na gwarancji wymieniłeś?

Czy to nie dziwne że po 300km coś pada?

Czy w tej cenie warto to kupić? Bo z tego co oglądałem to nówka kosztuje 230zł więcej

Kupiłem nowego ale w internecie a co do suportu to trochę źle się wyraziłem ponieważ on się nie zepsuł tylko od pierwszego dnia miał luzy a jak dostał trochę wody i piachu to zaczęło w nim zgrzytać co mnie strasznie denerwowało. Na gwarancje nie odsyłałem tylko kupiłem Accent Suport Bb-40 za 30 zł i mam święty spokój, sam wymieniałem . Myślę że jak gość opuścił by ze 30 zł to po osobistych oględzinach opłacało by się go kupić.

Napisano

Mój syn ma też K 500, i jak na razie nie jest tragicznie, dla dorosłego jako rower zimowy jak najbardziej. Tylko przesiadać się z szosówki na 26" ? Nie lepiej poszukać jakiegoś crossa?

Tak naprawdę zimą nie zależy mi na osiągach tylko na tym żeby być w ruchu, Poza tym na snieg potrzeba trochę grubszych opon.

Crossa w niskiej cenie nie znalazłem a budrzet w tym roku mam naprawdę mocno ograniczony.

Napisano

Kands

Może do marca ci wytrzyma to coś. Najpier wymienisz

suport

następnie tylnia piastę

wolnobieg(moje wolnobiegi które maja po 6 lat lepiej działają niż te shimanowskie produkcje za 30zł.

Jeśli to jest na standardowych oponach to przygotuj się że co jakiś czas cienki drucik z opony poprzebija ci dętkę.

Linki tragedia

+

Naprawde mocne i wygodne siodełko

Nawet nieźle wygląda

Cena

Mocne obręcze

Dobre pedały

V-Brakee też dobrej jakości

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...