kamilos22 Napisano 12 Stycznia 2013 Napisano 12 Stycznia 2013 Witam, Potrzebuje jakiegoś taniego rowerku do jazdy po śniegu. Swojej starej ale sprawnej szosówki nie chce narażąć na mróz śnieg i błoto. Mimo ze zima to jeździć się chce. Znalazłem coś takiego http://tablica.pl/of...19-ID22nYw.html Prosze o rady opnie pozdro
akmk Napisano 12 Stycznia 2013 Napisano 12 Stycznia 2013 Witam, Potrzebuje jakiegoś taniego rowerku do jazdy po śniegu. Swojej starej ale sprawnej szosówki nie chce narażąć na mróz śnieg i błoto. Mimo ze zima to jeździć się chce. Znalazłem coś takiego http://tablica.pl/of...19-ID22nYw.html Prosze o rady opnie pozdro Mam Kandsa 500 od lipca tego roku zrobiłem nim 2600 km i oprócz suportu który siadł po pierwszych 300 km nic w nim nie musiałem naprawiać także śmiało polecam . Wymieniłem w nim przedni widelec bo w lesie na wybojach non stop dobijał.
kamilos22 Napisano 12 Stycznia 2013 Autor Napisano 12 Stycznia 2013 Mam Kandsa 500 od lipca tego roku zrobiłem nim 2600 km i oprócz suportu który siadł po pierwszych 300 km nic w nim nie musiałem naprawiać także śmiało polecam . Wymieniłem w nim przedni widelec bo w lesie na wybojach non stop dobijał. Tego Kandsa to nówke masz czy używke kupiłeś? A ten suport co po 300km padł to na gwarancji wymieniłeś? Czy to nie dziwne że po 300km coś pada? Czy w tej cenie warto to kupić? Bo z tego co oglądałem to nówka kosztuje 230zł więcej
akmk Napisano 13 Stycznia 2013 Napisano 13 Stycznia 2013 Tego Kandsa to nówke masz czy używke kupiłeś? A ten suport co po 300km padł to na gwarancji wymieniłeś? Czy to nie dziwne że po 300km coś pada? Czy w tej cenie warto to kupić? Bo z tego co oglądałem to nówka kosztuje 230zł więcej Kupiłem nowego ale w internecie a co do suportu to trochę źle się wyraziłem ponieważ on się nie zepsuł tylko od pierwszego dnia miał luzy a jak dostał trochę wody i piachu to zaczęło w nim zgrzytać co mnie strasznie denerwowało. Na gwarancje nie odsyłałem tylko kupiłem Accent Suport Bb-40 za 30 zł i mam święty spokój, sam wymieniałem . Myślę że jak gość opuścił by ze 30 zł to po osobistych oględzinach opłacało by się go kupić.
krism4a1 Napisano 13 Stycznia 2013 Napisano 13 Stycznia 2013 Mój syn ma też K 500, i jak na razie nie jest tragicznie, dla dorosłego jako rower zimowy jak najbardziej. Tylko przesiadać się z szosówki na 26" ? Nie lepiej poszukać jakiegoś crossa?
kamilos22 Napisano 13 Stycznia 2013 Autor Napisano 13 Stycznia 2013 Mój syn ma też K 500, i jak na razie nie jest tragicznie, dla dorosłego jako rower zimowy jak najbardziej. Tylko przesiadać się z szosówki na 26" ? Nie lepiej poszukać jakiegoś crossa? Tak naprawdę zimą nie zależy mi na osiągach tylko na tym żeby być w ruchu, Poza tym na snieg potrzeba trochę grubszych opon. Crossa w niskiej cenie nie znalazłem a budrzet w tym roku mam naprawdę mocno ograniczony.
darekszosa Napisano 14 Stycznia 2013 Napisano 14 Stycznia 2013 Mam Kandsa 500 od lipca tego roku zrobiłem nim 2600 km i oprócz suportu który siadł po pierwszych 300 km nic w nim nie musiałem naprawiać także śmiało polecam . Wymieniłem w nim przedni widelec bo w lesie na wybojach non stop dobijał. Kands Może do marca ci wytrzyma to coś. Najpier wymienisz suport następnie tylnia piastę wolnobieg(moje wolnobiegi które maja po 6 lat lepiej działają niż te shimanowskie produkcje za 30zł. Jeśli to jest na standardowych oponach to przygotuj się że co jakiś czas cienki drucik z opony poprzebija ci dętkę. Linki tragedia + Naprawde mocne i wygodne siodełko Nawet nieźle wygląda Cena Mocne obręcze Dobre pedały V-Brakee też dobrej jakości
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.