m0rdeczka Napisano 12 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 Nazwa: GT Avalanche 3.0 (2010) Data dodania: 12 styczeń 2013 - 13:56 W ostatnim czasie myślę nad wymianą rurek ( kierownica, sztyca , mostek ) i dodanie do tego rogów. Widelec : RST F1rst Air Mostek : GT ALL TERRA Kierownica : Easton EA30 Rogi : Ritchey Pro Koła : Przód : Obręcz : MACH1 Nitro Piasta : HB-M600 Szprychy : cnSpoke czarne Tył : Obręcz : MACH1 Nitro Piasta : FH-M600 Szprychy : cnSpoke czarne Opony : KENDA Schwalbe Rapid Rob 2.1 Hamulce : TEKTRO v-brake tył Formula Oro K24 przód Klamki hamulcowe : PROMAX / Formula Oro K24 Manetki : Shimano Alivio SL-M430 Przerzutka przednia : ACERA Przerzutka tylna : DEORE RD-M591 Kaseta : Shimano CS-HG50 11-32 Łańcuch : SRAM PC-951 Korba : Shimano Alivio FC-M430 Siodło : Selle Royal Pancerze i linki : Jagwire / KLS Licznik : Crivit Sports Pedały - PD-M520 Zobacz rower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m0rdeczka Napisano 1 Maja 2013 Autor Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 Odświeżam. Są już rogi, pancerze i jedna opona, a nad drugą myślę czy do kompletu czy może inną dać jako napędową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
m0rdeczka
Nazwa: GT Avalanche 3.0 (2010)
Data dodania: 12 styczeń 2013 - 13:56
W ostatnim czasie myślę nad wymianą rurek ( kierownica, sztyca , mostek ) i dodanie do tego rogów.
Widelec : RST F1rst Air
Mostek : GT ALL TERRA
Kierownica : Easton EA30
Rogi : Ritchey Pro
Koła :
Przód :
Obręcz : MACH1 Nitro
Piasta : HB-M600
Szprychy : cnSpoke czarne
Tył :
Obręcz : MACH1 Nitro
Piasta : FH-M600
Szprychy : cnSpoke czarne
Opony : KENDA
Schwalbe Rapid Rob 2.1
Hamulce :
TEKTRO v-brake tył
Formula Oro K24 przód
Klamki hamulcowe : PROMAX / Formula Oro K24
Manetki : Shimano Alivio SL-M430
Przerzutka przednia : ACERA
Przerzutka tylna : DEORE RD-M591
Kaseta : Shimano CS-HG50 11-32
Łańcuch : SRAM PC-951
Korba : Shimano Alivio FC-M430
Siodło : Selle Royal
Pancerze i linki : Jagwire / KLS
Licznik : Crivit Sports
Pedały - PD-M520
Zobacz rower
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.