Skocz do zawartości

[rower]Szukam kontaktu do posiadacza roweru

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, mał małą prośbę do posiadacza roweru o kontakt ze mną GG 13631788 lub mailowo kwilpawel@o2.pl.

Mam świadomoś iż osoba ta może nie jest forumowiczem dlatego prośbę o informacje kieruję także do tych którzy kojarzą ten rower i mają jakieś namiary na jego właściciela.

Nie oczekuję by ktoś mi podał jego adres, prosze raczej by on sam się ze mną skontaktował.

Pozdrawiam i z góry dziękuję.

Paweł.

http://img341.imageshack.us/img341/695/nssurge.png

Ps. prosze pisać jak link nie bangla.

Żeby nie było nie porozumień dodam iż rower ten był kiedyś moją własnością i chciłabym go odkupic od obecnego właściciela a że nie mam namiarów założyłem ten temat.

Z mich nowych informacji wynika że gość raczej nie jest pełnoletni i może byc z okolic cieszyna ale nie jest to pewna na 100% niemniej jednak proszę o kontakt wszsytkich którzy mieli jaką kolwiek styczność z tym bike-iem:)

Pozdrawiam

• 3 tygodnie później...

Najchętniej bym Ci pocisnał za takie gadanie...liczę na to, że właściciel przeczyta ten post lub ktoś z jego otoczenia albo postronny chociaż gdzieś widził tego bike-a, prześledziłem jego drogę raczej dokładnie ale informacje, które posiadam nie są wystarczająco treściwe i wiążące zebym był w 100%, dziękuję Ci za pomoc w tej sprawie...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...