elton29 Napisano 11 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 Witam, mał małą prośbę do posiadacza roweru o kontakt ze mną GG 13631788 lub mailowo kwilpawel@o2.pl. Mam świadomoś iż osoba ta może nie jest forumowiczem dlatego prośbę o informacje kieruję także do tych którzy kojarzą ten rower i mają jakieś namiary na jego właściciela. Nie oczekuję by ktoś mi podał jego adres, prosze raczej by on sam się ze mną skontaktował. Pozdrawiam i z góry dziękuję. Paweł. http://img341.imageshack.us/img341/695/nssurge.png Ps. prosze pisać jak link nie bangla. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elton29 Napisano 13 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 Żeby nie było nie porozumień dodam iż rower ten był kiedyś moją własnością i chciłabym go odkupic od obecnego właściciela a że nie mam namiarów założyłem ten temat. Z mich nowych informacji wynika że gość raczej nie jest pełnoletni i może byc z okolic cieszyna ale nie jest to pewna na 100% niemniej jednak proszę o kontakt wszsytkich którzy mieli jaką kolwiek styczność z tym bike-iem:) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elton29 Napisano 1 Lutego 2013 Autor Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Nadal nie dowiedziałem się niczego wiecej na temat mojego roweru więc jeszcze raz prosze o info kogoś kto go widział lub wie gdzie przebywa, za informacje oczywiście jest nagroda:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darekszosa Napisano 1 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Chłopie na co ty liczysz? Takich rowerów są tysiące. Ten rower może już być surowcem wtórnym , może stoi gdzieś połamany. Skoro kiedyś był Twój to prześledź jego ostatnia drogę i może coś wymyślisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalj Napisano 1 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 · Ukryte przez safian, 1 Lutego 2013 - Brak powodu Ukryte przez safian, 1 Lutego 2013 - Brak powodu http://www.detektywrutkowski.pl/ Odnośnik do komentarza
elton29 Napisano 1 Lutego 2013 Autor Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Najchętniej bym Ci pocisnał za takie gadanie...liczę na to, że właściciel przeczyta ten post lub ktoś z jego otoczenia albo postronny chociaż gdzieś widził tego bike-a, prześledziłem jego drogę raczej dokładnie ale informacje, które posiadam nie są wystarczająco treściwe i wiążące zebym był w 100%, dziękuję Ci za pomoc w tej sprawie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eper Napisano 2 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 a tak z ciekawości, po co chcesz odkupić ten rower, a nie kupić taki sam/lepszy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m0rdeczka Napisano 2 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 Może rama jest wypełniona koksem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eper Napisano 2 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 Może rama jest wypełniona koksem ? HAHAHAH dokładnie to chciałem napisać, ale pomyślałem, że to będzie przegięcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elton29 Napisano 3 Lutego 2013 Autor Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Schowałem w ramie prochy dziadka i chciałby je odzyskać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.