Skocz do zawartości

[max. 2500] mtb dla kobiety.

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam po przerwie:D

Chciałbym kupić żonie rower do 2500k. Generalnie zdecydowałem, że raczej mtb nie cross ponieważ planujemy wyjazdy w bory tucholskie na zapiaszczonych ścieżkach grubsze koło to jednak mus.

Rower nie musi być nowy rozważę każdą dobrą propozycję, generalnie byłbym w stanie wybrać rower sam ale nie specjalnie wiem na co zwrócić uwagę kupijąc rower dla kobiety.

Za każdą propozycję z góry dzięki jak i za porady dotyczące wyboru roweru dla kobiety.

Rozmiar 16 lub 17, geometria bardziej turystyczna, zależy mi raczej na lepszym osprzęcie niż amortyzatorze.

:icon_question: :icon_question: :icon_question:

Napisano

witaj, moja żona smiga na takim modelu Centurion Rower EVE 500 2010

w tym roku zmodernizowałem go troszkę :) :) ale geometria typowo damska

EVE - CENTURION Bikes

Polecam można sobie pózniej pozmieniac bardzo dużo rzeczy.

Myka HT Sport Disc INT char/wht - Rowerowe Klimaty

- JULIET 100-D - Rowery, narty Kraków - Aga Sport

rowery nie mają jakiegoś mega "osprzętu" ale po modernizacji żony rowerek zaczął nabierać rumieńców:)

ew. uzywane

http://allegro.pl/rower-cube-access-team-jak-nowy-xt-slx-slx-i2938997467.html

Napisano

jak najbardziej dobra opcja, Fonika czy jeździłaś kiedyś na damskich ramach mtb i czy różnica w jeźdze jest duża w stosunku do męskich.

Potrzebuję poznać doświadczenia kobiet w tej materii:D

Napisano

Spec na 29 raczej odpada moja żona ma krótkie nogi jak na 170 cm wzrostu ten Radon to jest to tylko nie wiem czy z kasą damy radę.

jakbyście widzieli jakieś wyprzedaże z rocznika 2012 w dobrych cenach to byłbym wdzięczny sam też szukam:D

• Mod Team
Napisano
ten Radon to jest to tylko nie wiem czy z kasą damy radę

No ale przecież ten rower mieści się w zakładanym przez Ciebie budżecie. A jak chcesz trafić przecenionego radona, to sprawdzaj regularnie na http://www.bike-discount.de - tam się pojawiają dobre oferty na te rowerki.

Pzdr

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...