Mexyk Napisano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Nazwa: sam go wyprodukowalem Stumpjumper (2012)<br />Data dodania: 10 styczeń 2013 - 17:57 <br /><br />Nie podano<br /><br /><br />Zobacz rower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Zeby mówić o wyprodukowaniu musiał byś wyspawać (a przynajmniej zaprojektować) ramę ... ale możesz napisać, że poskładałeś rower na ramie Speca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edi7777 Napisano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 xD a zastanawiałem się jak sobie załatwiłeś wejście do fabryki speca, że dali Ci pospawać ramę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulbacz Napisano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 kij wie może tam robi? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mexyk Napisano 11 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 Otóż może nie zdajecie sobie sprawy z kim rozmawiacie. Otóż dostałem kieszonkowe od taty i postanowiłem sobie kupić fabrykę Speca, Srama i Shimano, ot taki młodzieńczy kaprys. Prawdę mówiąc nazwy niektórych firm powstały od mojego widzi mi się gdyż zawsze byłem znany z tego, że ze mnie niezły Spec kiedy Sram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szliri Napisano 11 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 Marne prowo ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziobolek Napisano 11 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 ...ze mnie niezły Spec kiedy Sram No to teraz wiadomo, skąd bierze się Shi(t)mano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzych0 Napisano 11 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 Mexyk tak sobie tylko napisał, a wy się spinacie jakby wam krzywdę zrobił. Dla mnie było od razu jasne, że chodzi o złożenie roweru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzeniu Napisano 11 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 Tak,czy siak temat wyląduje w koszu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
firefoks Napisano 11 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 szkoda a tak ciekawie się zapowiadał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
Mexyk
Nazwa: sam go wyprodukowalem Stumpjumper (2012)<br />Data dodania: 10 styczeń 2013 - 17:57 <br /><br />Nie podano<br /><br /><br />Zobacz rower
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.