MrJ Napisano 10 Stycznia 2013 Napisano 10 Stycznia 2013 Po konsultacjach z Jaśnie Panującymi doszliśmy do wniosku, że tu będzie najlepsze miejsce na taki temat, bo to część lokalna. W skrócie - przeprowadzam się z MiastaŚwiętejWieży do Gliwic i poszukuję tam mieszkania na wynajem. Interesuje mnie dobry dojazd do Strefy, 2 pokoje (NIE kawalerka), lub 3 jak się trafi, ogrzewanie najchętniej z sieci więc raczej blok a nie kamienica, chociaż rozważę też 2-fazówkę gazową jeśli jest dobra instalacja a budynek ocieplony. Lokum może być do odświeżenia czy nawet remontu. Mam swój wypoczynek, pełne agd (pralka, lodówka, kuchenka gaz-el) i drobiazgi meblowe i łazienkowe. Przydałby się blisko parking i jakieś sklepy. Oczywiście tv i net też Kwota ok. 1000-max1200zł , w tym zawarty czynsz. Czas przeprowadzki - ok. połowa lutego, przynajmniej na rok czasu. Aha, mieszkałbym z Narzeczoną, oboje przed 30-ką, bez nałogów, bez zwierząt i bez dzieci Jeśli ktoś posiada takowe, albo wie kto posiada, niech da cynk na PW. Z góry dzięki za wieści Jakub
nabial Napisano 10 Stycznia 2013 Napisano 10 Stycznia 2013 sugestia - szukaj w peryferyjnej dzielnicy łabędy, bo 'po 2 stronie strefy' to jak dla mnie niemozliwym jest spelnic za te kwote twoje wymagania, ale moze akurat
MrJ Napisano 12 Stycznia 2013 Autor Napisano 12 Stycznia 2013 Już nawet znalazłem kilka propozycji, ale może ktoś ma coś prywatnego na oku, bo wiadomo - agencja = dodatkowe koszty. W tym ze 2-3 właśnie w Łabędach. Ale dzięki za radę
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.