Havvi Napisano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Nazwa: SPECIALIZED Camber (2011) Data dodania: 10 styczeń 2013 - 01:55 Nie podano Zobacz rower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Havvi Napisano 16 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Witam W planach modernizacji roweru mam wymianę amortyzatora na RS SID RCT3 120mm http://www.chainreactioncycles.com/Models.aspx?ModelID=67891 ...pytanie moje jest takie: Czy jest sens inwestować w stałą oś 15 mm? Pozdrawiam, A. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Havvi Napisano 12 Marca 2013 Autor Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 Na dniach powinny dotrzec nowe kola DT Swiss M 1700 SPLINE i amortyzator DT Swiss XMM 120, oś 15mm. Nowe foto po zamontowaniu ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Havvi Napisano 31 Marca 2013 Autor Udostępnij Napisano 31 Marca 2013 Kółka i amortyzator zamontowane. Nowe zdjęcie dodane. A. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 1 Kwietnia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2013 Jakie wrażenia z jazdy na DT XMM? To wersja TS? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Havvi Napisano 4 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Jakie wrażenia z jazdy na DT XMM? To wersja TS? Tak, to wersja TS. Mialem okazje przejechac na nim okolo 70km, wiec za duzo do powiedzenia nie mam ;D Wyjalem z kartonu, przycialem sterowke, nabilem gwiazdke i zamontowalem do roweru... i w droge. Bez jakiejkolwiek regulacji, na dobra sprawe nawet nie wiem jakie jest cisnienie. ...jezdzi sie bardzo fajnie, RS RECONa Silver TK 120mm [2011] bije o milion lat swietlnych. RS SIDa RCT3 100mm [2012] tez rozlozyl na lopatki. Jak minie przeziebienie zamontuje manetke, pobawie sie cisnieniem i zobaczymy co wowczas bedzie. Juz teraz jestem zadowolony z zakupu. Pozdrawiam, A. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
Havvi
Nazwa: SPECIALIZED Camber (2011)
Data dodania: 10 styczeń 2013 - 01:55
Nie podano
Zobacz rower
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.