Moonspell79 Napisano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Poszukuje dobrego serwisu, którzy profesjonalnie przeserwiuje mi avid elixiry (przeciści tłoczki, wymieni uszczelki). Ciagle mam z nimi problemy - szczególnie z tylnim. Najlepiej z trójmiasta lub jakiś zaufany sklep internetowy - mogę wysłać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 To chyba Andrew z naszego forum jest najlepszy jeśli chodzi o te sprawy. Poszukaj w handlu w zakładce INNE, podpięty temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diabaz Napisano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Andrew i tylko Andrew, z trupa tarczówek zrobi hamulce do veyrona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ammisiek Napisano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Też polecam ci Andrewa, pisz do niego na pw nie ma sensu szukać kogoś innego nie sprawdzonego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lyndowss Napisano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Też powiem Adrew. Nie serwisowałem u niego, ale czytałem dużo opinii za serwis i wszystkie były przychylne. W dodatku ktoś z forum i to MOD, więc masz pewniaka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.