lanik Napisano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Nazwa: Giant Talon 29er 1 (2012) Data dodania: 09 January 2013 - 19:50 PM Rowerek już u nowego właściciela i oby służył tak samo dobrze jak i mi :-) Zobacz rower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertos102 Napisano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Witam Link nie działa. Tu jest specjalny dział poświęcony kołom 29er. http://www.forumrowerowe.org/topic/110050-galeria-pokaz-twojego-29era/ pozdrawiam R/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lanik Napisano 9 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Witam Link nie działa. Tu jest specjalny dział poświęcony kołom 29er. http://www.forumrowe...-twojego-29era/ pozdrawiam R/ Witam.Nie działa bo żadnej fotki nie wrzuciłem jeszcze ;-)Niebawem skończę składać rowerek to focie będą i tu i tu.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertos102 Napisano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Niebawem skończę składać rowerek to focie będą i tu i tu.Pozdrawiam. Z chęcią zobaczę. pozdr. p.s.Z pierwszego postu wynika,że żona także kupiła sobie rower,także 29er? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lanik Napisano 9 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Z chęcią zobaczę. pozdr. p.s.Z pierwszego postu wynika,że żona także kupiła sobie rower,także 29er? A ja z miłą chęcią pokarze hehe. Żona niestety nie chciała dużego koła...Swoją droga co tak Cię zainteresowało w moim potworku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertos102 Napisano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Swoją droga co tak Cię zainteresowało w moim potworku? Sam ostatnio zamieniłem 26 cali na 29,dlatego interesuje z chęcią obejrzę Twojego. pozdr. R/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lanik Napisano 9 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Sam ostatnio zamieniłem 26 cali na 29,dlatego interesuje z chęcią obejrzę Twojego. pozdr. R/ A na co? Jesli mogę wiedzieć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertos102 Napisano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 A na co? Na Konę Hei Hei 29. pozdr. R/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lanik Napisano 9 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Na Konę Hei Hei 29. pozdr. R/ A to Ty smyrnołes mi ten rowerek sprzed nosa... w dobrej cenie był to trzeba przyznać. I jak się sprawuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertos102 Napisano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 A to Ty smyrnołes mi ten rowerek sprzed nosa... w dobrej cenie był to trzeba przyznać. I jak się sprawuje? Zrobiłem na nim jakieś 500km jak na razie i czeka na wiosnę.Aktualnie jeżdżę z powrotem na 26.Co do Kony,to amor dość mocno zaniża komfort jazdy oraz takie drobiazgi jak np. kiczowate manetki X5. To tak dość ogólnie ale też i przebieg jak na razie śmieszny. pozdr. R/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lanik Napisano 9 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 A no widzisz tak to jest, u mnie manetki x4 były i sram x5 na tyle, tragedia bym powiedział o przedniej przerzutce nie wspomnę hehe ale do końca sezonu musiałem wytrzymać. I teraz sporo zmieniłem, jak podliczam to głowa boli hehe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
lanik
Nazwa: Giant Talon 29er 1 (2012)
Data dodania: 09 January 2013 - 19:50 PM
Rowerek już u nowego właściciela i oby służył tak samo dobrze jak i mi :-)
Zobacz rower
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.