lanik Napisano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Witam. Koledzy mam problem z doborem przedniej przerzutki do korby a zarazem ramy. Mianowicie posiadam korbę SLX FC-M660-10 42/32/24. Kąt rury podsiodłowej to 72,5. Z tego co się orientuje to do tej korby musi być przerzutka Dyna-sys bynajmniej tak mi powiedziano i zależy mi aby to była Shimano XT. Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 9 Stycznia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Nie musi być ale musi być taka która nie bedzie miała problemów z obsługa korby. Z resztą jak kupujesz XT to co za różnica ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lanik Napisano 9 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Już jedna przerzutkę zakupiłem i brak wiedzy w tym temacie sprawił że musze druga zakupić która mam nadzieje ze będzie już działać i pasować. Mam rozumieć ze każda xt obsłuży tą korb? Bo aktualnie mam FD-T780 i ona raczej nie pasuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cuberider Napisano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 T780 jest do korb o największych zębach 48t z i należy do grupy trekkingowej Tobie wystarczy np. FD-M771 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lanik Napisano 9 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 a co powiecie na temat tej? http://allegro.pl/shimano-przerzutka-deore-xt-fd-m781-42t-cyklomania-i2912810556.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 9 Stycznia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 XT jak XT będzie pasować, a ze trekingowa nie pasowała to całkiem prawdopodobne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lanik Napisano 9 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Ok to łykam ta z linka. Dzięki za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.