artofnois Napisano 29 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Sprzedający twierdzi że to 3 -miał go do speca wstawić . Powietrze trzyma i generalnie ok - zawsze mogę odesłać, tylko czy ten akurat damper , o takiej budowie nie będzie w jakiś sposób kolidował z ramą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
severian Napisano 29 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Powinien pasować.Wiadomo,trza uważać na ten zbiorniczek.Miałem kiedyś 3way i jego praca bardzo mi odpowiadała.Można sobie ustawić siłę działania platformy.Float R nie dorasta mu do pięt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 29 Stycznia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 No rama nie jest przewidziana chyba pod takie dampery jednak zbiorniczek nie będzie szerszy od tłoka wiec na pewno w jakiejś pozycji będzie pasował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artofnois Napisano 29 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 to fakt - nie znalazłem Cuba z takim damperem. Który to może być rocznik ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 29 Stycznia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 2003- 2004. Być może do AMSa wejdzie-zbiorniczkiem w dół- jak na zdjęciu ( podobny system mocowania tłumika) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 29 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Rocznik przed 2005, a nawet przed 2004 (w 2004 były malowane jak na fotce z rowerem), tylko nie wiem czy to rozmiar 165 mm, skoro sprzedający nie potrafił rozróżnić typu ... mierzył odległość między środkami otworów ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artofnois Napisano 29 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Mierzył , bo akurat do jego ramy tylko 165 podchodzi , ale się upewnię. Dzisiaj będę wiedział jak kwota. Tuleje są (pewnie nie podejdą). Ale może... Mniemam że ze wszystkich damperów jakie wynalazłem ten byłby ok ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 29 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Był by, jeśli faktycznie da się wsadzić do tej ramy, Cube ma chyba mniej miejsca i nieco inne mocowanie niż rower ze zdjęcia ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artofnois Napisano 30 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Mocowanie podobne - pod napisem CC górna rura , od strony dampera jest profilowana jako wklęsła.- www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/eef2a1d89a12a903.html Za Swingera 280 pln , jak pisałem tłok bez jednaj rysy , leżakowany ze dwa lata. W sobotę będzie jeszcze jakiś Fox 165mm ponoć RP z niebieską wajchą i pokrętłem. Cena tez w sobotę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artofnois Napisano 5 Lutego 2013 Autor Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 kolejny damper Fox Float RL z blokadą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artofnois Napisano 6 Lutego 2013 Autor Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 a co powiecie na takiego dampera ? allegro.pl/amortyzator-tylny-fox-i3008106059.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.