3fF Napisano 17 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 szukam naprawde dobrej korby do street'u/dirt'u, szukałem i szczerze to nic ciekawego nie znalazłem, bo nie wiem czy dobry jest truvativ hussefelt czy może lepszy holzfeller? szukam korby (już całej: oś + suport chciałbym, żeby to wyniosło max 750zł), ramię 170mm, 1 biegowa. Ktoś tam mówił, że całkiem, całkiem jest saint, ale czy do tego się nadaję? plz o pomoc... edit: może ktoś zaproponować coś własnego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sysak Napisano 20 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 Grupa saint jest przeznaczona do downhillu, więc powinna być ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinN Napisano 20 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 Hussefelt jest wporządku, ale skoro masz tyle hajsu to zapytaj się tutaj. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kywak Napisano 21 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Ja bym nie ufal saintowi, u nas jeden koles juz go dosyc mocno rozwalil . Moze cos z nowych produktow Truvativa (korby ze zintegrowanymi suportami ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.