Lumperator Napisano 12 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 Kiera SC Bone 25,4 jest bardzo miękka pode mną (62kg) i w pierwszych chwilach myślałem, że pęknie na pół Na relatywnie tanie odchudzenie roweru jest okey. Porównanie do Syntace jest co najmniej dziwne. To dwie różne polityki produkcji, inne założenia, ceny, wytrzymałość, sztywność, gwarancja... Płacisz, ale wiesz za co. Bez wahania Syntace jeśli tylko środki na to pozwalają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kontooo2 Napisano 22 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 Wziąłem jeszcze pod uwagę http://allegro.pl/easton-ec90-xc-flat-25-4-590-kierownica-bc-pl-i2966893883.html W takim razie SYNTACE DURAFLITE czy ten oto EC90 ? Moja waga w granicach 75kg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 22 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 Nie ma wzmocnień pod rogi, więc jeżeli planujesz ich używać weź EC70. Jeżeli nie planujesz to będzie świetny zakup. E: Jeżeli chodzi o porównanie do Synace to równorzędny produkt w sensie jakości i renomy. Dają krótszą gwarancję, ale po cholerę komuś 10 lat skoro po trzech i tak zmienisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadargo Napisano 22 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 Tym bardziej, że jak widać masz problem ze znalezieniem Syntace w dobrej cenie. Sol moja już ma 6lat więc nie zawsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 22 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 No ty jesteś wyjątkiem potwierdzającym regułę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kontooo2 Napisano 22 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 Syntace jest na allegro za 205 zł KIEROWNICA SYNTACE DURAFLITE 25,4mm / 600mm (2953757971) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Ojj ciężko mi sie zdecydować Jeszcze z zadnym elementem w rowerze nie miałem takiego dylematu. Może to sie ma do tego ze kierownica jednak jest ważna. EC70 nie widac pod 25.4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadargo Napisano 22 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 Dwie paczki to dobra cena. Nowa ciut drożej wychodzi. Dzięki temu 10 lat nawet kilku letnia jest nadal na gwarancji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kontooo2 Napisano 22 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 Jeżeli chce do tej syntace mieć rogi to muszę te specjalne korki kupować ? Czy one tylko do carbonu ? Ps. Ona jest nowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadargo Napisano 22 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 Tak korki są potrzebne. Jeśli nowa, to ja bym się nie zastanawiał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kontooo2 Napisano 22 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 Dobra kupiłem... ileż można szukać. Dwa miesiące sie zastanawiałem i szukałem ,a zima sie kończy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadargo Napisano 22 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 Gratuluję męskiej decyzji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier2 Napisano 22 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 Również gratuluję wyboru. A gdyby ktoś szukał tanio Eastona na 25.4mm, to jest jeszcze 1szt w niezłej cenie(nie moja aukcja): http://allegro.pl/kierownica-easton-ec90-101g-carbon-i2968064819.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kontooo2 Napisano 22 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 Premier2 - To nie podróbka przypadkiem ? Tu masz to samo. Aliexpress.com : Buy EASTON EC90 carbon fibre handlebar,bicycle handlebars,25.4*580mm from Reliable easton suppliers on pedda cycles Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier2 Napisano 22 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 tego nie wiem, zawsze istnieje ryzyko kupna podróbki. Patrzyłem na jego aukcje i nie wystawia jej w ilościach hurtowych, więc na swoje babka wróżyła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Maniak Napisano 22 Stycznia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 Wierzysz w cuda że ktoś Ci oryginał za tyle sprzeda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier2 Napisano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 czasem kupowałem bardziej okazyjnie. Nie, nie z kradzieży.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kontooo2 Napisano 24 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Kierownica dotarla przez kolano sie nie da złamać ale jest leciutka i wydaje się taka delikatna hehe. Myślę ze 205 zl za taki model to nie jest duzo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier2 Napisano 24 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 przez kolano sie nie da złamać może spróbuj mocniej . Sprawdzałeś dokładną wagę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kontooo2 Napisano 24 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Nie sprawdzałem bo nie mam takiej wagi ale ściągnąłem fabryczną kierownice scott scale 40 z roku 2009 i ona jest stalowa... . Musze ich opierniczyć bo mi paragonu nie dali, chociaz moze na te 10 lat gwarancji to wezmę fakturę bo paragon po roku będzie biały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Maniak Napisano 24 Stycznia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Spróbuj ciosu karate a jak nie da rady to z dyńki Jak ze sztywnością po zamontowaniu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kontooo2 Napisano 24 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Co do sztywności to mocna jak ta pancerna stalowa , pod 78 kg ani drgnie... jedyne co chodzi to delikatnie amortyzator Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier2 Napisano 24 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Musze ich opierniczyć bo mi paragonu nie dali, chociaz moze na te 10 lat gwarancji to wezmę fakturę przypilnuj tego, to ich obowiązek. A paragon możesz skserować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.