Dworniok Napisano 7 Stycznia 2013 Napisano 7 Stycznia 2013 Witam! Złożyłem sobie nową pociechę i teraz szukam akcesoria pod kolor pomarańczowy, tak więc stąd moje pytanie gdzie kupić najtaniej śrubki anodowane pomarańczowe najlepiej na imbus. Jak macie jakieś pomysły to pisać tylko pomarańczowy kolor.
Schwefel Napisano 7 Stycznia 2013 Napisano 7 Stycznia 2013 Nie napisałeś do czego te śruby. http://www.vincere.pl/sklep/index.php?p995,sruba-m3x10-aluminowa-probolt
Dworniok Napisano 7 Stycznia 2013 Autor Napisano 7 Stycznia 2013 Dzięki za tak szybką odpowiedź. Właśnie dokładnie teraz jeszcze nie wiem jakie śruby będę potrzebować, muszę jeszcze się zastanowić jakie będę kupować. A nie wiecie gdzie można kupić tanie przewody do hamulców hydraulicznych białe.
Biafra Napisano 7 Stycznia 2013 Napisano 7 Stycznia 2013 Chodzi Ci o same pancerze? Myślę, że w pierwszym lepszym sklepie a na pewno w tych trzech z których masz linki do śrubek:)
Schwefel Napisano 8 Stycznia 2013 Napisano 8 Stycznia 2013 Przecież napisał, że przewody hydrauliczne a nie pancerze. Formula R1 Formula R1 Hose Kit | Buy Online | ChainReactionCycles.com Formula RX Formula RX Hose Kit | Buy Online | ChainReactionCycles.com Shimano Shimano przewód hydrauliczny SM-BH90 1000mm biały :: Cyklomania Avid Formicki - Bike - Oryginalny przewód hydrauliczny Avid biały uniwersalny JAGWIRE HYFLOW przew�d teflonowy, biały - karbonowy.pl
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.