Blueriderfromheaven Napisano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Czy jest jakiś model ochraniaczy na obuwie mtb- szosa, który odpowiada zwykłej parze butów sportowych? żal mi teraz wydawać na nowe dlatego poszukuje czegos co rozwiaze moj problem, dzis juz palce zamarzly wiec zartow nie ma 5 par skarpet nie zaloze jakies pomysly ? jak sobie z tym radzicie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kemot1974 Napisano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 na chłodne dni polecam zwykłe ochraniacze neoprenowe, grubość 3 mm, kupisz w większości sklepów rowerowych. Ja mam zwykłe z Decathlonu 1mm i dają radę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JeruTheDamaja Napisano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Ja do letnich butów SPD stosuję pod ori wkładki piankę polietylenową. Tą sama piankę zakładam na palce stopy od góry. W miejsce, gdzie powietrze latem chłodzi stopy Jak na razie do -10 stopni daje radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blueriderfromheaven Napisano 7 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 na chłodne dni polecam zwykłe ochraniacze neoprenowe, grubość 3 mm, kupisz w większości sklepów rowerowych. Ja mam zwykłe z Decathlonu 1mm i dają radę. Zakładasz je na normalne buty? z oczywistych wzgledow bede musial udac sie do sklepu wraz z nimi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kemot1974 Napisano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 parę razy zdarzyło mi się na adidasy kanadiany Zakładasz je na normalne buty? z oczywistych wzgledow bede musial udac sie do sklepu wraz z nimi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siimon Napisano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Ja na zimę przesiadłem się na platformy i jeżdżę w butach trekingowych do tego skarpety narciarskie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blueriderfromheaven Napisano 7 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Ja na zimę przesiadłem się na platformy i jeżdżę w butach trekingowych do tego skarpety narciarskie. Spróbuje Twoją metodą . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grand231 Napisano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Ja jeżdzę w skarpetach narciarskich oraz ochraniaczach z neoprenu, dodatkowo w duży mróz wkładam woreczki foliowe na nogi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.