lesieque Napisano 7 Stycznia 2013 Napisano 7 Stycznia 2013 Nie znalazłem poprzednio wątku dotyczącego sklepu Pawła Wojczala. Moim zdaniem jest to świetna konkurencja dla BS dla tych którzy szukają lekkich kół na ZTR-ach. Miałem okazje spotkać się i kupić koła od ręki. Jestem bardzo zadowolony, koło jest proste mimo bardzo kamienistych zjazdów w Karkonoszach, miałem zrobiony od ręki zestaw bezdętkowy. po za tym gosć składający kółka i serwisujący rowerki sam się ściga i idzie mu całkiem nieźle więc można się spodziewać że wie jak składać, bo sam jeździ na dokłądnie takich samych częściach Wielki Pozytyw.
bobiik Napisano 7 Stycznia 2013 Napisano 7 Stycznia 2013 Sklep również polecam. Składano mi tam kółka na obręczach Ztr Crest. Fachowe i szybkie doradztwo podczas długiej wymiany mailowej. Nie mogłem się zdecydować na obręcz(-: Koła dotarły super zapakowane i bardzo szybko od wpłaty pieniążków na konto. Póżniej kupowałem jeszcze parę szprych i łożyska do piast-przesyłka błyskawiczna.Polecam
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.