karolik0 Napisano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Witam, ma może ktoś okulary Accent Spider lub Shadow ? Potrzebowałbym zdjęcie szkła wyjętego z oprawki. Chodzi o to, iż mam okulary Fever i niestety nie ma do nich przeźroczystych niedymionych szkieł a takie bym potrzebował. Dlatego potrzebuje porównać mocowania. Ew czy ktoś wie jakie są szanse, że szkła z innego modelu będą pasować do mojego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grin Napisano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Witam, Proszę bardzo fotki szkieł od accent shadow, jakość niestety słaba ponieważ robione telefonem:) Mam nadzieje że fotki rozwieją Twoje wątpliwości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moloch89 Napisano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Jakby ktoś chciał mam 5 par szkieł do okularów Accent Shadow do sprzedania tanio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karolik0 Napisano 7 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Witam, Proszę bardzo fotki szkieł od accent shadow, jakość niestety słaba ponieważ robione telefonem:) Są w zupełności wystarczające Myślę, że powinno się zgrać, ew. jakiś pilniczek delikatny i będzie dobrze Szkoda, że nie zwróciłem uwagi przy zakupie na kolor dostępnych dodatkowych szkieł, bo wziąłbym inne okularki, ale te są ok. P.S. Dałbym jakiegoś plusa czy coś(było kiedyś) ale nie wiem jak, bo w starym miejscu tego nie ma :wstyd: A spidera ktoś ma jeszcze do porównania ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.