kello Napisano 10 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 Tu z tego co pamiętam (bo allegro coś nie chodzi mi teraz) do ramy jest kilka gratisów. Swoją drogą w Polsce starsze ramy GT nie są tak cenione, jak choćby w USA. Kilka Zaskarów przewinęło się przez aukcje ostatnimi czasy i ich ceny były bardzo atrakcyjne. Nawet był taki Zaskar jak mój, rocznik 2006 i kosztował chyba 30% tego, co zapłaciłem w sklepie fakt, że był sporo poobijany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubim Napisano 11 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 eee nie za tanio trochę? Kierownica gieta Easton EC70 Virtualbike.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aslanpl Napisano 11 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 Ludzie ja Was nie rozumiem. Są firmy które robią coś w normalnych pieniądzach a Wy że za tanio? Nie qmam Was. Jakby była ta kiera za 500 zł to byście gadali że super, ekstra ale i tak byście nie kupili. Wyprodukowanie kierownicy kosztuje około 8-10$ więc ile ona powinna kosztować???? Dajecie się robić w konia producentom i importerom uważając, ze karbon jest dla elit. Żal Dokładnie ten sam numer był kilka stron wcześniej z Rittcheyem i Bontragerem. Carbon to Carbon. Najważniejsze aby był zrobiony przez firmy które się tym zajmują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bruce95 Napisano 11 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 Easton na pewno nie należy do tych producentów którzy "robią coś w normalnych pieniądzach". Tu masz cenę na stronie producenta, która wynosi 140 dolarów, więc myślę że to wyjątkowa okazja... Poza tym taka cena może budzić wątpliwości przy bardzo popularnym procederze podrabiania kierownic.- nie mam nic przeciwko chińskim firmom produkującym te kiery, część z nich ma zachowane właściwie wszystkie właściwości oryginału, moim zdaniem powinny założyć swoją markę i próbować się wylansować przy pomocy niskich cen i wysokiej jakości. Przecież nie jednej azjatyckiej firmie się udało i to nie tylko z branży rowerowej. Skoro mogą robić na zlecenie europejskich i azjatyckich firm, to są w stanie robić to na własny rachunek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
haski11112 Napisano 11 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 · Ukryte przez mrmorty, 11 Lutego 2013 - Brak powodu Ukryte przez mrmorty, 11 Lutego 2013 - Brak powodu http://tablica.pl/oferta/kross-level-a2-2013-nowy-tanio-gwarancja-darmowa-wysylka-ID2dOtT.html Odnośnik do komentarza
derwisz Napisano 11 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 http://allegro.pl/kaseta-xt-cs-m737-8rzedowa-nowa-w-pudelku-rarytas-i3015486040.html Dość drogo już stoi, a pewnie jeszcze podskoczy. Ale jak by nie było okazja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 11 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 Normalnie biały kruk. Pewnie cena osiągnie podobny pułap jak nowa CS-HG770. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzezniol Napisano 11 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 · Ukryte przez mrmorty, 11 Lutego 2013 - Brak powodu Ukryte przez mrmorty, 11 Lutego 2013 - Brak powodu @@haski11112, Kolego jest zakaz promowania swoich ogłoszeń ... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
severian Napisano 12 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Hmm,co jest nie tak z tym rowerem? http://allegro.pl/rower-szosowy-giant-defy-4-aluxx-sl-50-cm-i2996512600.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas85 Napisano 12 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Ktoś myślał, że szosówka to rower dla rekreacyjnej jazdy.... Ze dwa razy widziałem takie patenty na ulicach, raz nawet gościowi z takim rowerem pomogłem załatać dętkę, choć wcale się nie dziwie, że złapał kapcia, skoro w drugiej oponie miał coś ze 2 bary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aslanpl Napisano 12 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Easton na pewno nie należy do tych producentów którzy "robią coś w normalnych pieniądzach". Tu masz cenę na stronie producenta, która wynosi 140 dolarów, więc myślę że to wyjątkowa okazja... Poza tym taka cena może budzić wątpliwości przy bardzo popularnym procederze podrabiania kierownic.- nie mam nic przeciwko chińskim firmom produkującym te kiery, część z nich ma zachowane właściwie wszystkie właściwości oryginału, moim zdaniem powinny założyć swoją markę i próbować się wylansować przy pomocy niskich cen i wysokiej jakości. Przecież nie jednej azjatyckiej firmie się udało i to nie tylko z branży rowerowej. Skoro mogą robić na zlecenie europejskich i azjatyckich firm, to są w stanie robić to na własny rachunek. Rozumiem co masz na myśli. Aczkolwiek mnie osobiście denerwuje fakt, że taki Ritchey czy Easton zamawia w Chinach i później dolicza sobie marżę 1000%. Importer dostanie 50% a dealer 20-30%, a robotnik dostanie 30 centów. Gdzie tu sprawiedliwość? Zrozumiałbym gdyby taka kiera produkowana była przez Ritcheya na miejscu a robotnikom płaciłoby się normalne pieniądze. Przez takie zagrania robi się to sport dla elit, a prawda jest taka, że każdy mógłby jeździć na karbonie, gdyby nie takie zagrywki i działania przez niektóre osoby w necie uparcie twierdzące, że to badziew, chociaż nigdy produktu nie miał w ręce. Rozumiem poruszenie z powodu wykorzystania loga konstruktora ale nie rozumiem bezpodstawnej krytyki jakości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadargo Napisano 12 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Ferrari, Wilson Audio i Balvenie 30YO dla wszystkich! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m0rdeczka Napisano 12 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Odwrócona kierownica - spoko. Skoro ludzie potrafią na manitou jeździć tyłem na przód. Ale ten baranek i klamki pnące się w górę wyglądają komicznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eastern Napisano 12 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=3013018831&ars_source=ars&ars_socket_id=7&ars_rule_id=102 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
detonator Napisano 13 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Tu z tego co pamiętam (bo allegro coś nie chodzi mi teraz) do ramy jest kilka gratisów. Swoją drogą w Polsce starsze ramy GT nie są tak cenione, jak choćby w USA. Kilka Zaskarów przewinęło się przez aukcje ostatnimi czasy i ich ceny były bardzo atrakcyjne. Nawet był taki Zaskar jak mój, rocznik 2006 i kosztował chyba 30% tego, co zapłaciłem w sklepie fakt, że był sporo poobijany. Jak sądzisz, czy cena w okolicy 330-350 była by odpowiednia za tą ramę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Corratec Napisano 13 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 ktoś może powiedziec coś więcej o tych ramach ? http://allegro.pl/ramy-tytn-al-nowe-wloskie-modolo-i3028232831.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertos102 Napisano 13 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Eastern co jest z tym amorkiem? pozdr. R/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koen Napisano 13 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 ktoś może powiedziec coś więcej o tych ramach ? RAMY TYTN-AL NOWE WŁOSKIE- MODOLO (3028232831) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Tytanu w nich tyle co promili po jednym Reddsie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piszaman Napisano 13 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 http://allegro.pl/kolo-24cale-mozzi-bernardi-plastikowe-do-przerobek-i3002797504.html "KOŁO IDEALNE DO RÓŻNEGO RODZAJU NIEKONWENCJONALNYCH ROWERÓW !!!" Chowajcie wasze SLR'y do piwnicy! Carbon czy tam plastik... wygląda podobnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eastern Napisano 13 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Eastern co jest z tym amorkiem? pozdr. R/ A co ma być? Bardzo fajna cena moim zdaniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biafra Napisano 13 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 'Eastern' -haha no właśnie ja też czytam i czytam i szukał wałka jakiegoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertos102 Napisano 14 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 Bardzo fajna cena moim zdaniem. Czy ja wiem. Cena adekwatna do amortyzatora. pozdr. R/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cahirrp Napisano 14 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 Panowie i Panie, dobra oferta? Wprawdzie zakończona aukcja i widzę, że zdjęcia usunięte, ale mam ofertę w podobnej cenie zakupu tego roweru i tak się zastanawiam. Screen zrobiłem wcześniej, więc fotki mam, ale wszystko w oryginale, nie wydaje się styrane. Cube 2012 aukcja z katalogu Cube Nature Pro 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qwaq Napisano 14 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 http://allegro.pl/mostek-truvativ-hussefelt-nowy-i3025883885.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
refiko Napisano 14 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 A może rohloff?;D: http://allegro.pl/rower-trekkingowy-velo-de-ville-rohloff-14-28-i3032549749.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.