Grand231 Napisano 28 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2013 Moondraker co roku ma takie "mega" obniżki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 28 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2013 http://tablica.pl/oferta/rower-dla-dziecka-2-9-lat-ID3vF7Z.html#36e00bf79b posiada nużke nic tylko brać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afly Napisano 28 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2013 Nie chodziło mi o "wielkośc" obniżki tylko według mnie cene adekwatną do tego co dostajemy . Moondraker co roku ma takie "mega" obniżki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 28 Listopada 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 28 Listopada 2013 posiada nużke nic tylko brać Brałbym, tylko jak dla mnie trochę za nisko suport ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nastar Napisano 29 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 Nastar, siedzisz w USA i nie wiedziałeś, że "Black Friday" is coming? Daj spokój. Powariowali z tym piątkiem. A ja nienawidzę takich głupich, pompowanych marketingowo akcji. Ludzie się tratują pod marketami jak za starych czasów w Polsce za kiełbasą czy cytrusami na święta ! Hamulce potrzebowałem prawie 2 miechy temu i wtedy je kupiłem. Faktycznie coś jest nie tak z tymi XT ? Myślałem, że to już prawie TOP ! Tuż przed XTR. Poczytam jeszcze trochę o nich wobec tego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smyq90 Napisano 29 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 Ja także słyszę pierwszy raz o akcji "Black Friday" a to taka masówka, że ludzie biegnący po promocje u nas w Lidlu to pikuś przy tym. Nawet zrobili odcinek South Park w tym temacie Co do Moondrakera pare postów wyżej to może jestem dziwny ale takie "cudaki" mi się nie podobają, podobnie z lefty cannondale'a za to niektóre ich ramy są miodzio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 29 Listopada 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 Jak się kupuje w necie, to wystarczy tylko szybkim być i z grubymi Hamerykańcami na łokcie się przepychać nie trzeba. PS. Swoją drogą blisko połowę tańsze niż w Europie narzędzia Park-Tool'a to dość kusząca propozycja. Pytanie tylko czy udałoby się tych zbójeckich opłat uniknąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucass3 Napisano 29 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 Skoro jest okazja kupić coś za ułamek ceny to czemu nie? W Polsce póki co takich rzeczy niema, a jeśli już są to raczej tylko z nazwy i z prawdziwymi okazjami mają niewiele wspólnego :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rkopec16 Napisano 29 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 http://www.bikestacja.pl/pl/catalog/product/view/id/27802/s/hamulce-tarczowe-shimano-slx-br-m675-zywiczne-50-taniej/ Komplet hamulców SLX za 440zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koen Napisano 29 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 nienawidzę takich głupich, pompowanych marketingowo akcji. Ludzie się tratują pod marketami jak za starych czasów w Polsce za kiełbasą czy cytrusami na święta !Hamulce potrzebowałem prawie 2 miechy temu i wtedy je kupiłem. Faktycznie coś jest nie tak z tymi XT ? Myślałem, że to już prawie TOP ! Tuż przed XTR. Poczytam jeszcze trochę o nich wobec tego... To były bardzo dobre hamulce ale obecne są jeszcze lepsze więc po co dopłacać do gorszego A obecne deorki są zaledwie o kilka procent gorsze od nowych XT, większe różnice są w masie i jakości wykonania. http://www.bikeradar.com/mtb/gear/article/how-we-test-hydraulic-disc-brakes-24345/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stefan2810 Napisano 29 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 Opyla sie brać te SLXy. Na allegro mają wystawione, zostały już tylko 2 komplety --- > http://allegro.pl/hamulce-tarczowe-shimano-slx-br-m675-50-taniej-i3756877491.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artwro Napisano 29 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 http://allegro.pl/amortyzator-powietrzno-olejowy-aest-fa01-czarny-i3743382735.html prawie Fox ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rkopec16 Napisano 29 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 z foxem to to nie ma nic wspólnego ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nastar Napisano 29 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 A obecne deorki są zaledwie o kilka procent gorsze od nowych XT, większe różnice są w masie i jakości wykonania. Dzięki za wrzucenie tego testu. Nieźle poglądowo przedstawione. Nie będę się więc "onanizował" dla tych paru gramów i kilku niutonów ;-) Poza tym - moje Deorki naprawdę dają fajnie radę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 30 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 ten test jest dziwny - 4 tłoczkowe sainty słabsze od slxx... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michael26 Napisano 30 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 http://allegro.pl/sram-9-0sl-woody-1997-r-193-7-g-i3742957855.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vitesse Napisano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 http://allegro.pl/swietny-alpinestars-cro-mega-lx-19-5-unikat-i3759944367.html ten rower sprzedaje się chyba od roku z niezmieniona cena Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
severian Napisano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 ten test jest dziwny - 4 tłoczkowe sainty słabsze od slxx... A Elixir 3 mocniejsze od slx Ten test kłóci się z moimi obserwacjami i zdrowym rozsądkiem,mam te Avidy i są to najgorsze (najsłabsze)hamulce jakie miałem,Najwyraźniej laboratoryjne warunki nijak się mają do rzeczywistości.Kolega wychwalający deorki chyba waży 50 kg i nigdy nie był w górach To nie są złe hamulce ale do jazdy terenowej się nie nadają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 Deore nie nadaje się do jazdy "terenowej", podobnie jak v-brake, prawda? Mając te hebelki to ryzyko jest nawet wychodzić z domu... Ja od 17 lat mieszkam w górach (czy górami można nazwać pryszcze o wysokości powiedzmy 800-1000 metrów, bo może to jednak góry nie są?), ważę 75 kilo i jeszcze nigdy nie zdarzyło mi się robić w portki ze strachu z powodu jakiegokolwiek hamulca. A miałem "badziewia" na które byś z pewnością nawet nie prychnął. Forum to przerażające miejsce jest, można się tu dowiedzieć strasznych rzeczy.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
severian Napisano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 Po prostu Twój próg strachu znajduje się wyżej niż u mnie.Ja wolę mieć takie hamulce,którym mogę zaufać na 100%.To tylko moja opinia i nie będę jej bronił jak niepodległości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Maniak Napisano 1 Grudnia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 Zapewne masz coś nie tak w tych hamulcach i nie ogarniasz. Czy deore czy elixiry 3 to zupełnie normalnie hamujące wyroby (pod warunkiem są w pełni sprawne), nie wiem co byś zrobił na v-kach albo canti ...pewnie zaliczył drzewo na pierwszym zakręcie. Najpierw zainteresuj się czemu Ci nie hamują skoro 99% ludzi je chwali a dla ciebie się nie nadają do niczego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nastar Napisano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 Kolega wychwalający deorki chyba waży 50 kg i nigdy nie był w górach To nie są złe hamulce ale do jazdy terenowej się nie nadają. Takie stanowcze sądy bez najmniejszej znajomości faktów zawsze wprawiają mnie w dobry humor :-) Deorki są fajne i dają radę. W Moab też dały. :-) To raz. Ważę ok. 77kg. To dwa. W miejscu gdzie teraz jeżdżę są TYLKO góry (można sprawdzić na mapie - Franklin Mountains) i mimo, że nie zjeżdżam codziennie z Rysów czy innej Świnicy to w sytuacji gdy te hamulce są CAŁKOWICIE sprawne to i swojemu dziecku bym je założył (co wkrótce i tak się stanie ;-) Świetnie nadają się do jazdy terenowej i zupełnie celowo założyłem je do roweru GÓRSKIEGO. Nie mam szosówki w ogóle i chyba by tam nie podeszły tak BTW...;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas85 Napisano 3 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 http://allegro.pl/przerzutka-3s-manetka-3s-shimano-deore-lx-i3762382213.html Wydaje mi się, że dość tanio. Może kogoś zainteresuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinek1992 Napisano 3 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 http://allegro.pl/show_item.php?item=3743812489 Rower na kołach 29 cali i wszystko made in china Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grand231 Napisano 3 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 W sumie to na zimówkę całkiem fajny rower, cena też fajna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.