Skocz do zawartości

[ciekawe aukcje] Allegro, E-bay i in. Ciąg dalszy.

mrmorty

Rekomendowane odpowiedzi

no nie wiem, 499zł dotyczy kompletu, tj. sztyca + kierownica + mostek + rogi + top cap, czyli w sumie nie tak dużo jak na chiński karbon :P

a Ty masz chyba na myśli jedną rzecz ;)

poza tym, jeżeli dobrze myślę że to pewna firma z Żywca, to produkty są ściągane z Chin

"Zajmujemy się sprowadzaniem rzeczy prosto od producentów, a co za tym idzie najniższym kosztem.

To proste - produkt trafia z fabryki prosto do drzwi Twojego domu."

http://allegro.pl/show_item.php?item=3534825101&msg=Tw%C3%B3j+e-mail+zosta%C5%82+wys%C5%82any.&msgtoken=048a25b10f8bf5405c1e387864ffa85323220a1444b540a86acf77d00be2ff62

Co sądzicie o tej aukcji?

Cena wydaje się podejrzanie niska...

Sprzedający na stronie "o mnie" informuje, że cena bierze się stąd, że zamawia towar bezpośrednio od producenta.

Zapewne wujek Riczej ma mały sklepik przyfabryczny :) Stąd te sensacyjne ceny na polskim rynku. ;)

Powitoł

http://allegro.pl/rama-on-one-inbred-18-cro-mo-4130-i3540201102.html

Jakiś czas temu już widziałem tą ramę na forum... czyżby komuś się znudziła własny projekt? Swoją drogą fajna rama, tylko pomarańczowa ;)

Nie reklamować aukcji. NIE REKLAMOWAĆ AUKCJI!!! ;)

Łamię się jak diabli, bo rama fajna, kolor ;) fpytę, ino chyba ciut za duża na moje krocze... A zdecydowanie za duża jak na tego miesięczny budżet. Mam nadzieję, że powisi do przyszłomiesięcznego...

:D

Jak dla mnie z opisu wynika że jest polecana zawodnikom a nie polecana przez nich :) Dystrybutor dopiero wchodzi na rynek sponsorski, szuka testerów. 

Moim zdaniem cena z allegro za te ramy to zwykły bandytyzm. Już nie mówiąc o tym że 8 tysięcy to równowartość bardzo markowych i do tego sprawdzonych produktów. 

W tym przypadku wystarczy sprzedać nawet tylko jedną sztukę i się jest 'ustawionym" :)

Ciekawe czy Szanowny Pan Dystrybutor pojawi się na forum?...

• Mod Team

Jak dla mnie z opisu wynika że jest polecana zawodnikom a nie polecana przez nich :)

Ależ tam wyraźnie jest napisane: "Rekomendowana przez profesjonalnych zawodników MTB Maraton, XC."

Co nie zmienia faktu, że zgadzam się, że ta cena to przysłowiowy "śmiech na sali". :D

Rzecz w tym, że nie za tego, lecz za 26".

Fakt, moje niedopatrzenie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...