Skocz do zawartości

[ciekawe aukcje] Allegro, E-bay i in. Ciąg dalszy.

mrmorty

Rekomendowane odpowiedzi

Hehehe, "rozbudowana geometria ramy" rzeczywiście brzmi jakbyśmy kupowali rower nie z tego świata.

A tutaj, Moulton Double Pylon za niebagatelne pieniążki :)

http://www.ebay.co.uk/itm/Moulton-New-Series-Double-Pylon-/221247653125?pt=UK_Bikes_GL&hash=item3383634505

DoubleP_Lrg.gif

Za tą kasę powinien się mieścić w tylnej kieszeni spodni :]

3557453522_b4e4853367.jpg

A tu wygląda jak po bliskim spotkaniu z tirem.

Hehehe, "rozbudowana geometria ramy" rzeczywiście brzmi jakbyśmy kupowali rower nie z tego świata.

A tutaj, Moulton Double Pylon za niebagatelne pieniążki :)

http://www.ebay.co.uk/itm/Moulton-New-Series-Double-Pylon-/221247653125?pt=UK_Bikes_GL&hash=item3383634505

DoubleP_Lrg.gif

Mógłby ktoś mnie oświecić, do czego ten rower służy, oprócz lansu. Dla osób niepełnosprawnych, tak?

• Mod Team

Mógłby ktoś mnie oświecić, do czego ten rower służy, oprócz lansu.

Ten rower służy...i tu Cię może zaskoczę - do jazdy na nim! :) Co do samego lansowania się, to musisz sam przyznać, że trudno się lansować na takiej pokrace. No chyba, że przed kimś, kto nie jest totalnym, rowerowym ignorantem i wie jak te rowery powstają. Taka moja dygresja. :)

Dla osób niepełnosprawnych, tak?

Dla niepełnosprawnych są inne rowery. Na tych, w większości przypadków by sobie nie poradzili.

Ten rower służy...i tu Cię może zaskoczę - do jazdy na nim! :) Co do samego lansowania się, to musisz sam przyznać, że trudno się lansować na takiej pokrace. No chyba, że przed kimś, kto nie jest totalnym, rowerowym ignorantem i wie jak te rowery powstają. Taka moja dygresja. :)

Dla niepełnosprawnych są inne rowery. Na tych, w większości przypadków by sobie nie poradzili.

wg. mnie taki rower na ulicy zrobie wieksze poruszenie niz full za 7 tys na pelnym xt, ktos kto sie zna dostrzeze komponenty dura-ace...na pewno taki rower ma prawo istnienia i w niektorych przypadkach bedzie szybszy np. na trasie warszawa berlin :)

wg. mnie taki rower na ulicy zrobie wieksze poruszenie niz full za 7 tys na pelnym xt, ktos kto sie zna dostrzeze komponenty dura-ace...

Znawców wciąż nie jest wiele. Ja bym liczył raczej na efekt Citroena XM/Renault Avantime. Tak nietypowy, tak brzydki, że aż piękny, wszyscy się oglądają. Także lans:)

• Mod Team

Tyle, że w Lidlu te stojaki były po 129zł, a tu koleś się objawił i czyha na niezły interesik ;-)

Tyle, że w Lidlu te stojaki były po 129zł, a tu koleś się obłowił i czyha na niezły interesik ;-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...