rzezniol Napisano 19 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 @@Koen, Coś w tym musi być ... na oficjalnym www puki co takiego nie znalazłem ... google w grafikach z takim zawieszeniem wyrzuca tylko ten konkretny rower ... Trzeba podejść z zapytaniem do sprzedającego Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miskov17 Napisano 19 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 Santa podróba, nie ma nic wspólnego z oryginalnym Superlightem, który od zawsze miał jedno-zawias. Ale ogólnie nawet ładny rower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airsofter Napisano 19 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 http://allegro.pl/marzocchi-exr-tanio-drop-off-888-66-44-i2932119051.html Właściwie nie wiem co tu jest lepsze - opis czy cena Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biafra Napisano 19 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 W sumie jeszcze trochę i zacznie się sezon może, ktoś z Was chce ramę Rama MTB BCM!! (2948365441) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ..........albo koło.Opisy miażdżą http://allegro.pl/ko...2945645066.html A to rama MTB.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koen Napisano 19 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 Coś w tym musi być ... na oficjalnym www puki co takiego nie znalazłem ... google w grafikach z takim zawieszeniem wyrzuca tylko ten konkretny rower ... Trzeba podejść z zapytaniem do sprzedającego Sprzedawca odpisał że to może być Kellys (choć kupił go w takim stanie jak jest na aukcji) i rzeczywiście rama bardzo podobna: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
refiko Napisano 19 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 W takim razie sprzedawca wiedział co oferuje. Przyglądając się detalom, mogę powiedzieć, że to na pewno jest kelly's. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
c1ach Napisano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 NOWA RAMA KROSS LEVEL A9 2011 22" (2945837005) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. - WTF ? Ja bym dał 399 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eper Napisano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 Może sprzedawca liczy, że ktoś zobaczy na zdjęcie i niską cenę, a nie doczyta, że to tylko rama Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 Dzieci, pamiętajcie: nigdy, ale to nigdy, nie wrzucajcie roweru do wybielacza Rama aluminiowa KROSS CRIME 2 (2960779359) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymon90 Napisano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 Jak to sie mówi "na wyglądzie się nie jeździ" ale takim czymś raczej na miasto bym nie wyjechał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
refiko Napisano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 Taki przysłowiowy "damski, biały kozaczek" w wydaniu rowerowym. Od razu przypomniał mi się pewien blog na który trafiłem za pośrednictwem tego forum... Żenada. Wiadomo, każdy lubi co innego, ale to już graniczy z kiczem i brakiem gustu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biafra Napisano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 2i regulaminu Ale ,że koszyczek na bidon czarny?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzezniol Napisano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 http://allegro.pl/geax-opona-saguaro-29x2-20-kevlarowa-i2954376913.html Szkoda ze 29` ... 26` już by było moje Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diabaz Napisano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Taki przysłowiowy "damski, biały kozaczek" w wydaniu rowerowym. Od razu przypomniał mi się pewien blog na który trafiłem za pośrednictwem tego forum... Żenada. Wiadomo, każdy lubi co innego, ale to już graniczy z kiczem i brakiem gustu. Idealny rower jako prezent na pierwszą komunie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koen Napisano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Oj tam, nie jest tak źle, mógł wrzucić jeszcze białe Geaxy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pwmichu Napisano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Ja właśnie wrzuciłem białe Geaxy do swojego Acida i średnio jestem zadowolony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kontooo2 Napisano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 http://allegro.pl/kierownica-ritchey-riser-superlogic-carbon-i2963043412.html Dosyć tanio, co tu jest nie tak ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszm7 Napisano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Wysyłka pewnikiem (14-30 dni) bezpośrednio z Chin... reszty się domyśl... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panSocjolog Napisano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Dosyć tanio, co tu jest nie tak ? Trochę dziwne, jeszcze dziwniejszy termin dostawy - 14-30 dni, to pewnie jedzie ze stanów/dalekiego wschodu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
refiko Napisano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Być może podróbka. porównaj do tej z ich oficjalnej strony: http://ritcheylogic.com/dimg/f38d33b6e28fcc1eb83f3eee8ce9b35b.jpg Logo w miejscu mocowania mostka różni się nie co, tj. w oryginale widoczny jest biały napis, a na tej w aukcji już nie. Być może to jest kwestia rocznika, ale tego już nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hellfirez1 Napisano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 podróba, trzeba zgłosić to na allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 21 Stycznia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 A to nowość: http://ritcheylogic....ly.php?k=281840 Przecież to to nawet nie ma rozmiaru innego niż 660, więc chyba sprawa dość oczywista... Zgłaszajcie, ja też zawsze staram się zgłaszać, aczkolwiek i tak prawie nigdy nic nie robią. To też można zgłosić: http://allegro.pl/sztyca-bontrager-race-xxx-lite-carbon-wys-0-zl-i2963021951.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
refiko Napisano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Mimo, że na zdjęciach nie widać śladów montażu, być może to jest wersja OEM. Jak wiemy wersje OEM różnią się od tych katalogowych, także nie skreślajmy tego sprzedawcy. Takie jest moje zdanie. Miałem całe mnóstwo części oem'owych w swoich rowerach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Nie w takiej ilości. To, plus czas wysyłki, pozwala z dużą dozą prawdopodobieństwa uznać te kierownice za podróbki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
refiko Napisano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Racja, nie dojrzałem tego, że ma kilka rozmiarów no i czas wysyłki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.