Skocz do zawartości

[ciekawe aukcje] Allegro, E-bay i in. Ciąg dalszy.

mrmorty

Rekomendowane odpowiedzi

Dzwonił ktoś ostatnio do tego gościa od gianta za 400zł? Ktośtam pisał że odbiera i szum, ale może coś się zmieniło? Teraz nie zadzwonie, bo 21.00 przed weekendem.
Kurde, bo jakby rzeczywiscie był nowy, rzeczywiscie za 4 paki, i rzeczywiście by w ogóle był, to już po niego jadę :D

Dzwonił ktoś ostatnio do tego gościa od gianta za 400zł? Ktośtam pisał że odbiera i szum, ale może coś się zmieniło? Teraz nie zadzwonie, bo 21.00 przed weekendem.

Kurde, bo jakby rzeczywiscie był nowy, rzeczywiscie za 4 paki, i rzeczywiście by w ogóle był, to już po niego jadę :D

Daj sobie spokój. Jedyna informacja jaką można uzyskać od tego gościa to dane do przelewu. Wtedy odpowiedź na maila jest natychmiastowa.

No i gdyby ogłoszenie było prawdziwe, już dawno ktoś by go zgarnął. 

Odnośnie tych oszukańczych aukcji , tutaj odkopałem trochę historię z forum http://www.sfora.pl/To-miala-byc-super-okazja-Ponad-80-osob-nabitych-w-butelke-a54865

To właśnie przez portal Tablica.pl naciągali ludzi , sam właśnie pisałem do róźnych ludzi i było pisanie że nie wiem przeżyła jakiś wypadek i że chce oddać za darmo komputer ... i czego tylko chce to by pokryć koszty przesyłki czyli jakieś 20zł . Odrazu dało mi to do myślenia że to wyłudzenie pieniędzy

Napisano · Ukryte przez Schwefel, 3 Maja 2013 - to nie jest temat do zadawania takich pytań
Ukryte przez Schwefel, 3 Maja 2013 - to nie jest temat do zadawania takich pytań

http://allegro.pl/hercules-bermuda-damski-28-okazja-2010-i3222338524.html

Co sadzicie okazja???

Szukam roweru dla dziewczyny, na tym mogła by mi dotrzymać tempa;D

Lecz sadzę ze cena spokojnie może dojść do 1500zl...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...