Skocz do zawartości

[ciekawe aukcje] Allegro, E-bay i in. Ciąg dalszy.

mrmorty

Rekomendowane odpowiedzi

Pytanie do tych osób, które kupiły słynne już

-pedały spd xt za 25zł.

- tarcze hamulcowe SLX za 9 zł.

Jak się potoczyły Wasze sprawy?

To, że sprzedający nie wydali towaru w tej cenie to wiadomo, ale czy zaproponowali jakieś inne rozwiązanie tego problemu/błędu?

Przy tarczach napisałem w komentarzu do zamówienia wprost, że jeśli to niebywała okazja to biorę 4 sztuki, a jeśli pomyłka i pracownik miałby dokładać z własnej kieszeni to proszę o anulowanie zamówienia. Podziękowali za wyrozumiałość i poprosili o numer konta do zwrotu.

Przy pedałach nawet nie płaciłem, wysłali maila, że to wina błędu allegro, nic nie zaproponowali, toteż stwierdziłem, że nie będę się prosił o jakiś tam bonik na 5%... Mieli przesłać jakiś formularz czegoś tam mailem, ale chyba olali sprawę.

@Carbon, zamówiłem 2x tarczę SLX.

Na kolejny dzień mail, że nie mają tarczy na stanie i czy mam wybrać sobie odpowiednik czy anulować zamówienie.A więc napisałem, że proszę o anulację...I tyle po moim zamówieniu :D Generalnie mogliby jakiś rabat chociaż mi dać albo coś w rekompensatę bo jednak na stronie były dostępne, ale już cóż tam, odpuściłem bo nie będę z siebie robił nie wiadomo kogo a prawdę mówiąc i tak pewnie nic bym nie wskórał...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...