Skocz do zawartości

[ciekawe aukcje] Allegro, E-bay i in. Ciąg dalszy.

mrmorty

Rekomendowane odpowiedzi

bo jest lepsza :D

.

.

.

.

.

a tak naprawdę dlatego, że mniej dostępna a wielu ludzi szuka 9ek z górnej pólki.

Ostatnio Truvativ Stylo Oct 9k-kę w ładnej cenie na tych wyprzedażach wyhaczyłem

Swoją droga, jesli kupić 10-ke i wymienić blaty na 9kowe to chyba będzie hulało jak trzeba?

Wracając do tych nieszczęsnych pedałów xt za 25 to znajomy który  też kupił napisał maila z zapytanie do pomocy technicznej czy to był błąd wewnątrz serwisu, odpisali że wszystkie aukcję były poprawne i sprzedawca ma obowiązek sprzedać przedmiot

Chore... taką aukcję Allegro z miejsca powinno skasować. I jeszcze typ beszczelnie dodał na samym dole:

"Dodano 2013-04-09 08:44
Pamiętaj , koszta wysyłki nie podlegają żadnej negocjacji proszę o rozważne licytowanie , pozdrawiam.

Więcej pytań telefonicznie. !!!"

Żałośne jakie ludzie mają pomysły żeby tylko znaleźć naiwniaka. A sam wiem, że często ludzie najzwyczajniej w świecie nie patrzą się na 'koszty dostawy'. Wielokrotnie coś sprzedawałem i mimo że koszty wysyłki były czarno na białym w opcjach dostawy to i tak ludzie po wygraniu licytacji pytali ''Ile doliczyć do wysyłki''.....

EDIT: na innych aukcjach ma to samo... Rower 630 zł wysyłka, sztyca 149 zł.... Sprawa zgłoszona do Allegro, a nóż go pouczą

Najlepszy jest fragment: 

Dodano 2013-04-04 14:56
Przy odbiorze osobistym 1050 zł !!!

Dodano 2013-04-09 08:44
Pamiętaj , koszta wysyłki nie podlegają żadnej negocjacji proszę o rozważne licytowanie , pozdrawiam. 

Więcej pytań telefonicznie. !!!! 791 360 155 

Istnieje możliwość odbioru osobistego po uiszczeniu ceny końcowej z allegro + opłaty wysyłki.

:sweat: 

Tylko przy zwrocie towaru czy tez korzystaniu z POK kwoty przesylki nikt nie zwroci.

Rowniez zglosilem aukcje tego pacjenta, oby go zawiesili.

i po aukcji. damper odwolal podajac powod: "Allegro zwróciło mi uwagę na podstawie , o podaniu nie prawidłowego kosztu wysyłki. (art. 6.13 Regulaminu) aukcja zostanie wystawiona ponwnie. za utrudnienia przepraszam."

a rower usunelo samo allegro.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...