Carbon Napisano 31 Marca 2013 Udostępnij Napisano 31 Marca 2013 Parę lat temu pamiętam podobną historię, z hamulcami hydraulicznymi Deore (model chyba M525) Pomyłka w cenie o 100-200zł. na stronie internetowej sklepu. Niestety Ci, którzy liczyli na niższą cenę poprzez pomyłkę sklepu nie otrzymali towaru w tej cenie, a jedynie inną formę gratyfikacji czy rabat. Więc jeśli w tym przypadku będzie podobnie bardzo wątpię w wyegzekwowanie tego towaru za tę cenę, pomijając sprawy formalne i regulaminowe, ponieważ takie błąd może się zdarzyć każdemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartnik Napisano 31 Marca 2013 Udostępnij Napisano 31 Marca 2013 środkowa zębatka do wymiany , ale reszta wygląda raczej OK Truvativ Stylo na allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadargo Napisano 31 Marca 2013 Udostępnij Napisano 31 Marca 2013 Panowie cwaniacy. Zdajecie sobie sprawę, że ta pomyłka nie obciąży sklepu? Obciąży kolesia który wklepuje ceny w kompa i zarabia pewnie z 1,5 klocka. Nie wstyd Wam? Doskonale wiecie, że to nie promocja. Nie mówiąc o jednej hienie co już planuje handelek... żal.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nonamed Napisano 31 Marca 2013 Udostępnij Napisano 31 Marca 2013 Podbijam, przykro trochę czytać jak jeden za drugim próbuje zrobić interes swojego życia... Polaczki cwaniaczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kysa275 Napisano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2013 Nie wiem czy było http://allegro.pl/amortyzator-manitou-r7-seven-super-80mm-tpc-lo-i3111564575.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zondrin Napisano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2013 · Ukryte przez Pixon, 1 Kwietnia 2013 - Na forum nie tolerujemy cwaniaczkowania Ukryte przez Pixon, 1 Kwietnia 2013 - Na forum nie tolerujemy cwaniaczkowania nie chce nic mówić ale po to chyba taki temat został założony żeby wyłapywać takie "okazje" a sprawa może mieć dwa rozwiązania. Albo będzie brak możliwości sprowadzenia towaru co jest bardzo prawdopodobne chociaż sprzedawca w swoim regulaminie nie ma mowy o takim czymś albo ktoś u nich "beknie" za to. A swoją drogą też mogę być osobą która zarabia 1,5k bo to chore państewko nie da żyć normalnie więc trzeba kombinować i cwaniakować chyba że już nawet rower ma być hobby dla bogaczy a ja mam jeździć hulajnogą... Odnośnik do komentarza
kadargo Napisano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2013 · Ukryte przez Pixon, 1 Kwietnia 2013 - Na forum nie tolerujemy cwaniaczkowania Ukryte przez Pixon, 1 Kwietnia 2013 - Na forum nie tolerujemy cwaniaczkowania Czytam i nie wierzę... @ZONDRIN Wstyd mi, że i na Ciebie, i na mnie mowia per rowerzysta. Odnośnik do komentarza
ElDiablo Napisano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2013 · Ukryte przez Pixon, 1 Kwietnia 2013 - Na forum nie tolerujemy cwaniaczkowania Ukryte przez Pixon, 1 Kwietnia 2013 - Na forum nie tolerujemy cwaniaczkowania kadargo podpisuje sie w pełni.... Odnośnik do komentarza
maciej83 Napisano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2013 · Ukryte przez Pixon, 1 Kwietnia 2013 - Na forum nie tolerujemy cwaniaczkowania Ukryte przez Pixon, 1 Kwietnia 2013 - Na forum nie tolerujemy cwaniaczkowania a może akurat są za złotówkę i co wtedy? Odnośnik do komentarza
kadargo Napisano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2013 · Ukryte przez Pixon, 1 Kwietnia 2013 - Na forum nie tolerujemy cwaniaczkowania Ukryte przez Pixon, 1 Kwietnia 2013 - Na forum nie tolerujemy cwaniaczkowania Jeśli są, to fajnie. Spróbuj jeszcze raz przeczytać ze zrozumieniem, to co napisałem wcześniej. Słowo na dziś: pobudki. Chyba, że identyfikujesz się z takim podejściem do życia jak łaskawie wyjaśnił, to Zondrin. Odnośnik do komentarza
maciej83 Napisano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2013 · Ukryte przez Pixon, 1 Kwietnia 2013 - Na forum nie tolerujemy cwaniaczkowania Ukryte przez Pixon, 1 Kwietnia 2013 - Na forum nie tolerujemy cwaniaczkowania tarcze są wystawione za ile są, pobudki ludzi są w sumie drugorzędne bo nie wiemy czy to jest pomyłka czy oferta. A to że ktoś chce skorzystać z sytuacji jest zrozumiałe. Odnośnik do komentarza
kadargo Napisano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2013 · Ukryte przez Pixon, 1 Kwietnia 2013 - Na forum nie tolerujemy cwaniaczkowania Ukryte przez Pixon, 1 Kwietnia 2013 - Na forum nie tolerujemy cwaniaczkowania Naprawdę szkoda, że tego nie rozumiesz. Jak ktoś zostawi na chwilę nie zapięty rower, oczywiście go zabierasz bo, to okazja? Intencje i pobudki są najważniejsze. Takie podejście do życia jest jednym z czynników który decyduje, że w Polsce jest jak jest. Odnośnik do komentarza
Mod Team adamos Napisano 1 Kwietnia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2013 · Ukryte przez Pixon, 1 Kwietnia 2013 - Brak powodu Ukryte przez Pixon, 1 Kwietnia 2013 - Brak powodu Chłopaki pozamawiali sobie tarcze za 10 zeta sztuka, a sklep im odpisze, że ta cena to taki żarcik na Prima-Aprilis @kadargo - a co jak ceny wklepywał informatyk, który zarabia kupę forsy, ma mnóstwo takich zleceń i ogólnie olewa prośby i błagania właściciela sklepu, żeby robota była dobrze zrobiona i nie przysparzała mu więcej kłopotów? Ja takich niestety znam Odnośnik do komentarza
kadargo Napisano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2013 · Ukryte przez Pixon, 1 Kwietnia 2013 - Brak powodu Ukryte przez Pixon, 1 Kwietnia 2013 - Brak powodu Koniec OT... brak mi słów. Odnośnik do komentarza
Mod Team Pixon Napisano 1 Kwietnia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2013 Panowie na forum nie popieramy cwaniaczkowania i dorabiania się na czyimś błędzie. Wróćmy do normalnej dyskusji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miller Napisano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2013 Wystarczy zajrzeć do regulaminu i jak byk jest napisane Klient otrzymuje potwierdzenie przyjęcia zamówienia w mailu potwierdzającym. Z tą chwilą następuje zawarcie umowy sprzedaży a jeśli ktoś dostał potwierdzenie i zapłacił to odpiszą że brakło i oddadzą kasę Jeżeli Sklep Internetowy nie może spełnić świadczenia z tego powodu, że zamówiony przez kupującego towar nie jest dostępny - powinien niezwłocznie, najpóźniej jednak w terminie trzydziestu dni od zawarcia umowy, zawiadomić o tym konsumenta i zwrócić całą otrzymaną od niego sumę pieniężną. Co do samej sytuacji, jak sklepy internetowe dopiero raczkowały to można było wykorzystać takie błędy ale dziś wszystkie sklepy już wiedzą jak się zabezpieczyć przed takimi błędami w sposób oczywisty lub mniej oczywisty, a fakt wykorzystywania takich sytuacji to już leży w każdym z nas osobna, jak ktoś wyżej napisał taki już nasz naród, ja nie popieram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadargo Napisano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2013 @Pixon Dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slimaczek Napisano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2013 2 sztuki zamowione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airsofter Napisano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2013 Rower Specialized Status FSR I Blk Wht Red '13 - AirBike A wy jakie wieńce macie w swoich rowerach ? Ja mam 36T Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMMAAACCC7 Napisano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2013 http://allegro.pl/shimano-br-m485-bl-m-485-i3142349952.html ciekawe co rozumie pod pojęciem "użytkownicy podejrzani "... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziubek Napisano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2013 Mała ilość pozytywnych komentarzy w stosunku do neutrali i negatywów (?). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sonix Napisano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2013 ciekawe co rozumie pod pojęciem "użytkownicy podejrzani "... Pewnie to tacy którzy wylicytują za zbyt niską kwotę. Wysyłane z mojego GT-I9000 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rkopec16 Napisano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2013 http://allegro.pl/tarcza-50t-od-shimano105-i3147197466.html ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek226 Napisano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2013 2i regulaminu ile w końcu ma w nagłówku :50 w opisie :42 według mojego liczenia 44 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rkopec16 Napisano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2013 to liczyć nie potrafisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.