Skocz do zawartości

[ciekawe aukcje] Allegro, E-bay i in. Ciąg dalszy.

mrmorty

Rekomendowane odpowiedzi

Żadna okazja. Ja FC-M590 kupiłem za 219zł.

I... ? Czyli 20 zł drożej, a jaka jest wg Ciebie różnica między FC-M590, a FC-M552, po za napisem Deore zamiast Shimano, szpan... ? ;) A tu jest jeszcze taniej - SHIMANO KORBA FC-M552 / 175mm (DEORE) (3071645283) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ...

Na wstępie zaznaczam, że nie mam nic wspólnego ze sklepem cyklisci.com, jednak postanowiłem zrobić im reklamę :P

Zaczęło się od próby reanimacji kasety SLX - pająk nietknięty, reszta zużyta, lub nawet zajechana. Jednak kupienie pojedynczych zębatek w cenie zapewniającej jakąkolwiek opłacalność ekonomiczną takiej podmiany graniczy z cudem. Do tego pojawia się problem dostępności, 11,12,13,14 są do zdobycia bez problemu, gorzej z 15 i większymi. W każdym razie kilka pierwszych wyników sugerowanych przez googla mi nie pomogło, w sklepach brakowało 1-2 potrzebnych koronek ze środka zakresu.

Natomiast po wielu próbach wpisania w googla różnych wariacji 'koronek kaset zębatek' itp w końcu ukazał mi się sklep:

Koronki kaset

Kaseta odratowana za mniej niż połowa ceny nowej + możliwość jej przekonfigurowania stosując inne wielkości koronek :)

Do tego, gdy zamówiłem części siedząc przed komputerem w środku nocy, zadzwonili do mnie następnego dnia po południu i powiedzieli, że drobne części mogą wysłać listem poleconym, a nie paczką, więc zwrócą mi różnicę na konto. :)

W skrócie: polecam :P

ROWER KANDS 1100 MTB ALUMINIOWY ACERA RAMA 19'' (3058706615) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Nie wiem czy było. Jestem ciekaw kto jest na tyle spostrzegawczy że odnajdzie ciekawostkę.

Ps. Powiem tak: "Czeba Paczać" W razie co screen mam na pc jakby zniknęło.

pacze i nie widzę nic ciekawego

http://allegro.pl/rower-kands-1100-mtb-aluminiowy-acera-rama-19-i3058706615.html

Nie wiem czy było. Jestem ciekaw kto jest na tyle spostrzegawczy że odnajdzie ciekawostkę.

9x4 ci nie pasuje ?

TapaTalknięte z Andka

ROWER KANDS 1100 MTB ALUMINIOWY ACERA RAMA 19'' (3058706615) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Przerzutka przedniaNa piątym zdjęciu FD dolny ciąg a w pozostałych FD z górnym ciągiem

Wychodzi na to, że co zdjęcie to inny rower

Witam panowie co sądzicie o aukcjach tego gościa i rowerach jakie wystawia, niby uzywane ale wyglądają dość zadbanie mysle ze za taką cene ciężko będzie odstac taki sprzęt

oto linki

Wyszukiwanie zaawansowane - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

głównie interesuje mnie ten rower co onim myślicie:

www.allegro.pl/rower-focus-limited-deore-xt-rama-21-okazja-i3064421121.html

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...