Skocz do zawartości

[ciekawe aukcje] Allegro, E-bay i in. Ciąg dalszy.

mrmorty

Rekomendowane odpowiedzi

No wagowo to w zasadzie jak SID :thumbsup: Nawet trochę lepiej! A że karbon nalepiany...

Z tego co pamiętam, to akurat ten amor jest sprzed ery SID-a. Poza tym do najlżejszych RS-ów dużo mu brakuje.

Carbon nie jest nalepiany, polecam zapoznać się z historią marki. Co więcej tutaj mamy do czynienia ze "smaczkiem", bo to wersja "ultralight" z tytanową rurą sterową, oraz koroną (też nie nalepianą ;-)).

• Mod Team

Nie chodzi mi o rower, tylko o cenę wysyłki. Wkleiłem cytat :)

Rower Górski Pro / Felt RXC One - mountain bike (3055998495) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

"Jeżeli chodzi o wysyłanie pocztą bądź kurierem , cena wysłylki może wahać się miedzy 150 a 400 zł ..." :woot:

Wysyłka roweru to 50-60zł, a tu widełki to 150-400zł :D

Pewnie z tego Gianta takie defy 2 tak jak ten spec waży 8,5kg, bo Allez Elite 2013 bez pedałów waży 10,3kg ;)

To jednak jakiś przekręt był.Napisałem maila do gościa i aukcja zniknęła chwilę potem.Nie rozumiem tylko na czym to miało polegać.Tak więc koledzy zachowajmy rewolucyjną czujność ;)

@@KamilN, poproś o realne zdjęia. Z opisu wynika zupełnie inny rower niż jest na zdjęciu. Fakt jest taki, że i tak jest w dobrej cenie ten rower.

Spec zgadza się z konfiguracją: http://www.specialized.com/us/en/bikes/archive/2011/allez/allezallezx2#specs a 2000 zł nie uważam za okazję przy takiej konfiguracji. Co innego ten Giant niby Defy 2, ale jak można przeczytaćto był jakiś przekręt.

Wydaje mi się że trochę przesadził z tymi 12 razami... Platforma jest porysowana i niby zapomniał zrobić zdjęć bloków... Gdyby to była prawda to bloki byłyby prawie nie porysowane i myślę że specjalnie im zdjęć nie zrobił.

Choć nie zmienia to kwestii że cena dobra w porównaniu z tą którą znalazł rzezniol.;)

Gdyby to były tak mało używane czerwone DXy to może i byłaby okazja :) Swoją drogą jeśli ktoś się zastanawia to polecam tylko w przypadku, jeśli chciałby jeździć czasem w zwykłych butach. W butach wpinanych ja nie czułem różnicy między Time'ami z platformą i bez, a różnica w wadze spora.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...