Skocz do zawartości

[ciekawe aukcje] Allegro, E-bay i in. Ciąg dalszy.

mrmorty

Rekomendowane odpowiedzi

Ja tylko odniosę się do wątku o "Kup teraz" z poprzedniej części ...

"Kup teraz" w aukcji z licytacją znika po pierwszej ofercie w aukcji bez "ceny minimalnej" lub po ofercie która przekroczy "cenę minimalną" jeżeli taka opcja była wybrana.

W aukcji z tym SID`em była "cena minimalna" na poziomie 50 zł, moja oferta była druga i jednocześnie pierwsza która osiągnęła "cenę minimalna".

Pozdrawiam

Napisano · Ukryte przez Schwefel, 7 Stycznia 2013 - Brak powodu
Ukryte przez Schwefel, 7 Stycznia 2013 - Brak powodu

Sprzedawca nie podaje podstawowego parametru ... jaki model diody tam siedzi ...

Powiedzieć Latarka Cree to tak jakby powiedzieć Rower Merida, Scott czy co nam tam jeszcze myśl przyniesie.

Jeżeli nie zależy ci na czasie :) nie boisz się zakupów w Chinach, masz jakiś uchwyt na kierownicę i dostęp do ogniw li-jon 18650 to zainteresuj się tą.

http://www.buyincoins.com/new_en/details/cree-adjustable-focus-xml-t6-led-light-lamp-torch-5-mode-flashlight-800lm-18-product-19128.html

Nie mierzyłem jeszcze ile prądu wchodzi w diodę ale przynajmniej wiem ze siedzi w niej dioda Cree XM-L i jest przynajmniej potencjał na 500 - 800 lm.

Latarka nie jest idealna ale świeci zdecydowanie lepiej od Mactronic`a Scream.

Z darmową przesyłką masz ją za 30 zeta.

Pozdro

Napisano · Ukryte przez Schwefel, 7 Stycznia 2013 - Brak powodu
Ukryte przez Schwefel, 7 Stycznia 2013 - Brak powodu

Sprzedawca nie podaje podstawowego parametru ... jaki model diody tam siedzi ...

Powiedzieć Latarka Cree to tak jakby powiedzieć Rower Merida, Scott czy co nam tam jeszcze myśl przyniesie.

Jeżeli nie zależy ci na czasie :) nie boisz się zakupów w Chinach, masz jakiś uchwyt na kierownicę i dostęp do ogniw li-jon 18650 to zainteresuj się tą.

CREE Adjustable Focus XML T6 LED Light Lamp Torch 5 Mode Flashlight 800LM #18 - BuyinCoins.com

Nie mierzyłem jeszcze ile prądu wchodzi w diodę ale przynajmniej wiem ze siedzi w niej dioda Cree XM-L i jest przynajmniej potencjał na 500 - 800 lm.

Latarka nie jest idealna ale świeci zdecydowanie lepiej od Mactronic`a Scream.

Z darmową przesyłką masz ją za 30 zeta.

Pozdro

Niestety uchwytu nie mam, a co do ogniwa to koniecznie musi być Li-Ion, czy może być np.: Ni-Cd lub Ni-MH?

mrmorty

Jednorazówka bo się szybko wypali czy niska jakość wykonania?

Nezrok

Model '06 ale osprzęt naprawdę kuszący w tej cenie. Gdybym szukał z roweru w tej cenie to pewnie bym go kupił.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...