karolekgadno Napisano 7 Stycznia 2013 Napisano 7 Stycznia 2013 Witam. Planuje zakup roweru, znalazłem interesujący mnie sprzęt, ale nie wiem jaki to jest rower. Pomóżcie ustalić co to jest, ręce mi opadają szukam i nie mogę takiego znaleźć. Poniżej foto. Mam tylko takie.
Fenthin Napisano 7 Stycznia 2013 Napisano 7 Stycznia 2013 Jest to rower marki "灌木叢-z-naklejką-Scotta".
Schwefel Napisano 7 Stycznia 2013 Napisano 7 Stycznia 2013 Jakiś makrokesz z dwupółka. Nie ma większego znaczenia co to, bo nie ma żadnej wartości.
werbol Napisano 7 Stycznia 2013 Napisano 7 Stycznia 2013 witaj z całym szacunkiem, ale lepiej dla ciebie, że nie możesz znaleźć tego wynalazku chińskich inżynierów. pomijając wygląd (rzecz gustu) to tego typu rowery poprostu nie nadają się do jazdy. nie jadą, nie hamują, a te niby amortyzatory tylko dodają wagi... są produkowane tylko dla chrzestnych żęby mieli co na komunie dać!!!!!!!!!!!!!!!!!
adriansocho Napisano 7 Stycznia 2013 Napisano 7 Stycznia 2013 Witam. Planuje zakup roweru, znalazłem interesujący mnie sprzęt, ale nie wiem jaki to jest rower. Pomóżcie ustalić co to jest, ręce mi opadają szukam i nie mogę takiego znaleźć. Poniżej foto. Mam tylko takie. Koledzy napisali wiele mądrego o tym akurat modelu, ale bardzo podobnie wyglądają rowery Scotta z serii G-zero sprzed lat. Może tym się zainteresuj? Trafiają się na allegro używane ramy w różnym stanie, pewnie i rowery też. To ma tak na oko 80-100 mm skoku, można włożyć współczesny widelec jednopółkowy i będzie fajny rowerek do jazdy w terenie.
karolekgadno Napisano 7 Stycznia 2013 Autor Napisano 7 Stycznia 2013 Dziki Panowie za pomoc. Rower zwrócił moją uwagę bo miałem kidyś scotta i teraz nie chce innego roweru. szukam używki bo wiadomo, że to nie są tanie rowery. Ten wydawał się w przyzwoitej cenie. Martwiło mnie tylko, to że nie ma określonego modelu. "adriansocho", masz rację co do g-zero. Prześwietliłem temat już zanim napisałem tutaj. Faktycznie jest złudnie podobny, rózni się tylko wahaczem. G-zero miał bardziej zaawansowany. Dzięki za pomoc. na pewno tego nie kupię. Pozdrowionka pod koła:p
Schwefel Napisano 7 Stycznia 2013 Napisano 7 Stycznia 2013 G-zero nie miał calowej sterówki a ten ewidentnie ma. Do tego wahacz, taki montowali tylko do G-zero Juniora na 24 kołach.
Loki997 Napisano 7 Stycznia 2013 Napisano 7 Stycznia 2013 Ktoś próbował skopiować to co wymyślili inni, to jest trex lub jakieś inne nie wiadomo co. Jak będziesz szukał tego scotta g-zero zwróć uwagę na mocowanie dampera bo lubiło pękać, nie jest to straszna usterka ale zawsze coś by urwać z ceny ogólnie będziesz z g-zero zadowolony bo to fajnie wybierało jak na swoje 10 cm skoku, efekt 15 cm pod 4 literami
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.