Skocz do zawartości

[Zlot] V zlot forumowiczów

Szymon90

Rekomendowane odpowiedzi

• 5 tygodni później...
Napisano

I nikt nie odpisał, lipa;p Jak patrzę, na każdym forum, obojętnie o czym by nie było, Podlasie jest skryte i ciche.

Co do zlotu sam myślałem by na niego pojechać. Tylko nie wiem czy warto rowerem Crossowym i czy będę miał urlop bo środek sezonu w pracy będzie.

Napisano

Szkoda, że na Podlasiu jest tak małe zainteresowanie zlotem, ale mam nadzieję, że jednak ktoś chętny się znajdzie bo jakoś nie widzi mi się 12 godzinna podróż pociągiem w pojedynkę.

Napisano

@piterd3 to czemu jak nic nie wiem o takich spotkaniach;p

@Szymon90 jak będe jechał (o ile trafi się tak, że szef da mi choć 1 dzień urlopu, bo u mnie z tym naprawdę ciężko) to mogę się odezwać:) Jak liczba przy niku to twój wiek, to i by lata przypasowały bo ja z 90 roku;p

@venom2000 jak ja poczytałem o tych zjazdach to wydaje mi się, że mój rower się połamie hehe:D

Napisano

Czemu tak panikujecie z tymi rowerami?? na singlach jest spokojnie więc rower w całości przywieziesz do domu chyba że porwiesz się na enduro hehehe :laugh: :laugh:

• 2 tygodnie później...
Napisano

To było by 4-rech:D tylko lipa, że tak daleko trzeba z tąd jechać.

Ja dokładnie będę wiedział co i jak w Kwieniu, bo w pracy mam kwartalnie rozlożoną prace i wtedy dowiem się jaki mam harmonogram prac na następne 4 miechy;/

Napisano

Widzę, że jednak może coś z tego być, co prawda jeszcze dużo czasu do zlotu i wiele może się wydarzyć ale cieszy mnie, że w końcu coś się ruszyło :)

Napisano

A to jak tak, to to nie dla mnie. Takie wyścigi się odbywają z reguły w Weekendy, a ja wtedy mam mecze i jestem wypompowany. Do tego nie mam żyłki do ścigania;d jedynie do szybszej jazdy rekreacyjnej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...