Szymon90 Napisano 6 Stycznia 2013 Napisano 6 Stycznia 2013 Hej, czy ktoś z Białegostoku bądź okolic wybiera się na V zlot fr który odbędzie się w lipcu ?
Pankiew Napisano 5 Lutego 2013 Napisano 5 Lutego 2013 I nikt nie odpisał, lipa;p Jak patrzę, na każdym forum, obojętnie o czym by nie było, Podlasie jest skryte i ciche. Co do zlotu sam myślałem by na niego pojechać. Tylko nie wiem czy warto rowerem Crossowym i czy będę miał urlop bo środek sezonu w pracy będzie.
piterd3 Napisano 6 Lutego 2013 Napisano 6 Lutego 2013 Bo podlasie ma swoje zloty w tym czasie kresowe
Szymon90 Napisano 6 Lutego 2013 Autor Napisano 6 Lutego 2013 Szkoda, że na Podlasiu jest tak małe zainteresowanie zlotem, ale mam nadzieję, że jednak ktoś chętny się znajdzie bo jakoś nie widzi mi się 12 godzinna podróż pociągiem w pojedynkę.
Pankiew Napisano 6 Lutego 2013 Napisano 6 Lutego 2013 @piterd3 to czemu jak nic nie wiem o takich spotkaniach;p @Szymon90 jak będe jechał (o ile trafi się tak, że szef da mi choć 1 dzień urlopu, bo u mnie z tym naprawdę ciężko) to mogę się odezwać Jak liczba przy niku to twój wiek, to i by lata przypasowały bo ja z 90 roku;p @venom2000 jak ja poczytałem o tych zjazdach to wydaje mi się, że mój rower się połamie hehe:D
venom2000 Napisano 6 Lutego 2013 Napisano 6 Lutego 2013 Czemu tak panikujecie z tymi rowerami?? na singlach jest spokojnie więc rower w całości przywieziesz do domu chyba że porwiesz się na enduro hehehe :laugh:
Pankiew Napisano 6 Lutego 2013 Napisano 6 Lutego 2013 Sam nie wiem do końca czemu ale 1500zł (przynajmniej w moim przypadku) piechotą nie chodzi:D
venom2000 Napisano 6 Lutego 2013 Napisano 6 Lutego 2013 Nie ty jeden cenisz swojego sprzęta bo tak ma każdy z nas
przemokolarz Napisano 16 Lutego 2013 Napisano 16 Lutego 2013 Ja się zastanawiałem żeby pojechać, ale nie wiem jak będzie z pracą i co gorsza z funduszami.
Pankiew Napisano 18 Lutego 2013 Napisano 18 Lutego 2013 To było by 4-rech:D tylko lipa, że tak daleko trzeba z tąd jechać. Ja dokładnie będę wiedział co i jak w Kwieniu, bo w pracy mam kwartalnie rozlożoną prace i wtedy dowiem się jaki mam harmonogram prac na następne 4 miechy;/
Szymon90 Napisano 19 Lutego 2013 Autor Napisano 19 Lutego 2013 Widzę, że jednak może coś z tego być, co prawda jeszcze dużo czasu do zlotu i wiele może się wydarzyć ale cieszy mnie, że w końcu coś się ruszyło
bruce95 Napisano 22 Lutego 2013 Napisano 22 Lutego 2013 @piterd3 to czemu jak nic nie wiem o takich spotkaniach;p Piterd miał chyba na myśli Maratony Kresowe: http://www.maratonykresowe.pl/ Gorąco polecam ten cykl ponieważ jest dużo tańszy od Mazovii i Skandii, poza tym jest świetna atmosfera i ciekawe trasy.
Pankiew Napisano 23 Lutego 2013 Napisano 23 Lutego 2013 A to jak tak, to to nie dla mnie. Takie wyścigi się odbywają z reguły w Weekendy, a ja wtedy mam mecze i jestem wypompowany. Do tego nie mam żyłki do ścigania;d jedynie do szybszej jazdy rekreacyjnej.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.