MisiekTralala Napisano 6 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 Cześć roweromaniacy. Co myślicie o rowerze bez łańcucha? http://gospodarka.ga...kladak_bez.html Czy jakby jakaś duża firma typu Kross miałaby w swoim asortymencie taki rower, to ulice naszych miast zapełniłby się takim wynalazkiem? Chcialibyście czymś takim jeździć? Czekam na wasze opinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubzys Napisano 6 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 Może to i wygodne w transporcie i w ogóle, ale niestety nie dla mnie - nie ta pozycja. Poza tym miałbym pewnie obawy na początku, bo tyle koło zdaje się słabo dociążone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 6 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 Dla mnie takie umiejscowienie pedałów oznacza koniec z jazdą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artex232 Napisano 6 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 Bardzo słaby patent :/ Ja bym na pewno nie jeździł na tym ,,czymś,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcind Napisano 6 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 Z tego co widać na filmie wygląda całkiem ciekawie, jeśli ta innowacja jest trafna i jazda byla by przyjemna to czemu by nie mieć takiego czegoś u siebie jednak jestem bardzo ciekaw jak długo wytrzymają te łożyska które są dość mocno obciążane podczas pokonywania nierówności . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MisiekTralala Napisano 6 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 Ciekawe opinie. Czekam na więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcind Napisano 6 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 Szkoda bo bym go chciał na 1 miesiąc tak abym pojeździł do pracy czy małe wypady po lesie ,dystans jaki robię w miesiącu to +/- 800km pewnie wyszły by plusy i minusy "wynalazka" oczywiście jak by to wytrzymał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier2 Napisano 6 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 było już jakiś czas temu - zamykam [rower] rower przyszłości - strona 4 - Rowerowe forum na max! - Forum Rowerowe - Największe w Polsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.